Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Palazzo Maria Suites

Pris från per pers.
Den gemensamma takterrassen Terrassen i lägenheten Guglielmo Passage framför lägenheten Turiddu Palazzo Maria är byggnaden till höger Reception Lägenheten Santuzza
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Palazzo Maria Suites är nästan för bra för att vara sant. Byggnaden härstammar från 1139 men har blivit nogrant renoverad med känsla och respekt för den gamla stilen. På grund av byggnadens ålder har inte alla lägenheter balkong - men den enorma takterrassen med utsikt löser alla problem när du önskar njuta av kvällssolen efter en dag på stranden.

Unik placering

Härifrån har man nära till allt. I samma byggnad finner man ett mycket trevligt Enoteca där du finner ett stort urval av fina sicilianska viner och där du kan få serverat spännande sicilianska rätter. Du bor mitt på det stämningsfulla och vackra torget Piazza Duomo med den mäktiga normanska domkyrkan, byggd av den store konungen Roger den 2:e. Barer, butiker, affärer, restauranger och inte minst stranden ligger alltsammans utanför dörren.

Läs mer om Palazzo Maria Suites

Välinredda lägenheter

Palazzo Maria består av 6 olika lägenheter som alla fått historiska namn; Ruggero, Turiddu, Federico, Costanza, Joanna och Guglielmo. Alla lägenheterna är ytterst trevliga och välinredda. Dessutom rymliga med gott om plats. De flesta av lägenheterna har egna balkonger - och alla har naturligtvis fri tillgång till takterrassen. Notera att ingen av lägenheterna har ugn, men dock microvågsugn.

Läs om lägenheterna på Palazzo Maria Suites

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Centro

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Cortile

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map