Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Palazzo Maria Suites

Den gemensamma takterrassen Terrassen i lägenheten Guglielmo Passage framför lägenheten Turiddu Palazzo Maria är byggnaden till höger Reception Lägenheten Santuzza
 
Palazzo Maria Suites är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Maria Suites är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palazzo Maria Suites är nästan för bra för att vara sant. Byggnaden härstammar från 1139 men har blivit nogrant renoverad med känsla och respekt för den gamla stilen. På grund av byggnadens ålder har inte alla lägenheter balkong - men den enorma takterrassen med utsikt löser alla problem när du önskar njuta av kvällssolen efter en dag på stranden.

Unik placering

Härifrån har man nära till allt. I samma byggnad finner man ett mycket trevligt Enoteca där du finner ett stort urval av fina sicilianska viner och där du kan få serverat spännande sicilianska rätter. Du bor mitt på det stämningsfulla och vackra torget Piazza Duomo med den mäktiga normanska domkyrkan, byggd av den store konungen Roger den 2:e. Barer, butiker, affärer, restauranger och inte minst stranden ligger alltsammans utanför dörren.

Läs mer om Palazzo Maria Suites

Välinredda lägenheter

Palazzo Maria består av 6 olika lägenheter som alla fått historiska namn; Ruggero, Turiddu, Federico, Costanza, Joanna och Guglielmo. Alla lägenheterna är ytterst trevliga och välinredda. Dessutom rymliga med gott om plats. De flesta av lägenheterna har egna balkonger - och alla har naturligtvis fri tillgång till takterrassen. Notera att ingen av lägenheterna har ugn, men dock microvågsugn.

Läs om lägenheterna på Palazzo Maria Suites

Dölj texten
 
 
search map