Hotell i Cefalù på Sicilien

Le Camere del Re

 
Le Camere del Re är inte tillgänglig i dagsläget
Le Camere del Re är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Camere del Re (kungens rum) ligger längs vägen via Ruggiero mellan det fina torget med domkyrkan och havet.

Omgivning och avstånd

Du bor här på gågatan med massor av affärer, otaliga restauranger och caféer utanför dörren. Du kan bekvämt gå ner till den fina stranden vid den gamla hamnen. Det enda som är svårt att hitta är parkeringsplats, speciellt i högsäsongen. Mot betalning kan du parkera vid strandpromenaden (ca. 400 meter) eller gratis vid kyrkogården, i den övre delen av staden (ca 1 km). Men du kan också smidigt välja att ankomma med tåg och på så vis använda kollektivtrafiken för att utforska staden, Castelbuono, ön Ustica och storstaden Palermo.

Läs mer om Le Camere del Re

Trevliga rum med aircondition

Hela våningen där de två sovrummen ligger har renoverats. De båda rummen har utrustats med aircondition och eget badrum samt wi-fi.
Frukost ingår inte i priset och det är inte heller möjligt att tillaga någon mat på rummet - men på torget nedanför finns det två kaféer där du kan njuta av din frukost på italienskt vis. Nedanför trappan finner man även stadens vackra torg med domkyrkan och här finns flera kaféer och goda möjligheter att sitta i skuggan med en bok eller njuta av en glass i solen.

Vår rekommendation

Rummen är inte lämpliga för gångsbesvärade eller för familjer med små barn då det är flera trappsteg upp till palatsets fjärde våningsplan där rummen finns. Vi rekommenderar stället för prismedvetna resenärer som förväntar sig att vara ute för det mesta - och endast ser rummet som en plats för att sova. Observera att de två rummen kan bokas tillsammans för att ge två badrum - en utmärkt lösning för en familj eller grupp kompisar.

Rummen på Le Camere del Re

Dubbelrum med balkong

Dubbelrummet består av dubbelsäng, eget badrum med toalett och dusch samt utgång till balkong över gatan Corso Ruggiero.

Trippelrum utan balkong

Trippelrummet har ett litet separat rum med enkelsäng och sovrum med dubbelsäng. Rummet har dessutom eget badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum med balkong + trippelrum

Dubbelrummet och trippelrummet kan bokas samlat och därmed gästa upp till 5 personer totalt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Le Camere del Re

Läs personliga omdömen av Le Camere del Re som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Camere del Re. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Le Camere del Re

Perfekt läge framför domkyrkan mitt inne i stadskärnan. Fantastisk terrass med en underbar utsikt över staden och havet. Trevlig betjäning och fin frukost.
Dock många trappor och langt till parkeringen.

Läs mer
 
search map