Hotell i Cefalù på Sicilien

Le Calette Garden & Bay

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Cefalù är utan tvekan en av de mest besöksvärdiga städerna på Sicilien. Mest sin pittoreska och genuina stadskärna, fina strand och inte minst utmärkta position för utflykter får du sällan en bättre bas på Sicilien. Med Le Calette Garden & Bay lägger du ribban högt med ett fint 4* hotell som erbjuder alla faciliteter du kan tänkas behöva.

Le Calette Garden & Bay ligger helt ut till havet, i en skön trädgård med gröna och natursköna omgivningar. Gå en tur på strandpromenaden eller insup stämningen i Cefalùs trevliga stadskärna med allt från barer och restauranger till trevliga butiker. Som grädde på moset kan du från stadens tågstation enkelt besöka storstaden Palermo på under en timme.

På hotellet finner du flera fina faciliteter. Läckert poolområde, två trevliga restauranger samt lounger och barer. Nedanför hotellet finns en privat strand, och vill du aktivera dig finns det både tennisbana och gym. Under högsommaren ska man förvänta festligheter på hotellet, för både stora och små. Barn under 14 år får inte vistas på hotellets fitnesscenter.

Läs mer om Le Calette Garden & Bay

Rummen på hotellet är alla snyggt inredda. De ligger i gröna omgivningar och mäter ca. 25 m². Rummen är utrustade med wi-fi, aircondition, satellit-tv, telefon, förvaringsbox, skrivbord, minibar, kaffe och te faciliteter samt badrum med toalett, dusch/badkar och hårtork. Extra sovplatser finns oftast i bäddsoffor.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map