Omdömen från Hotel Villa Gaia

 
Hotel Villa Gaia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Gaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Gaia

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Gaia som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Gaia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Litet hotell med utmärkt läge

Hotell Villa Gaia har ett jätte bra läge nära till stranden och nära till gamla stan men ändå är det tyst om nätterna. Rummen var rymliga och städningen bra. Frukosten var också bra. Personalen var så trevliga och alla problem löstes på en gång. Vi behövde inte betala för varken parkeringen eller strandstolarna så det var klart en positiv överraskning. Min man och jag har varit i Cefalu ca 30 gånger men det här var första gången vi bodde på Villa Gaia. Nu vet jag att vi kommer återvända till detta hotell.

Cefalù som semester-destination

Hotel Villa Gaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Gaia
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map