Hotell i Cefalù på Sicilien

Hotel Villa Gaia

 
Hotel Villa Gaia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Gaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Gaia Hotel har ett perfekt läge

Villa Gaia Hotel har utsikt över havet och Cefalùs strand, och ligger mindre än 600 meter från staden historiska centrum. Under högsäsongen har läget den fördelen, att du kan njuta av mer lugn och ro på kvällstimmarna, än om du skulle bo mitt i centrum. Precis utanför Villa Gaia finns en busshållplats, varifrån du kan ta bussen till centralstationen, och vidare till många andra platser. Centrum är verkligen värt ett besök, och i den historiska stadskärnan råder en härlig, avslappnande stämning. Något av det bästa (och vackraste) med staden, är att stranden ligger mitt i det gamla centret - det gör Cefalù till en unik semesterort.

Kultur, historia och stadsliv på semestern i Cefalù

Katedralen kommer dra åt sig dina blickar, och det är stadens största turistattraktion. Den bär prägel av alla de olika civilisationer som har styrt över Sicilien genom århundraden: normander, romer, greker och araber. Den historiska delen av staden och området runt omkring den, har en livlig atmosfär och du kommer att hitta många caféer, restauranger, butiker och glassbarer. Vackra stränder finns överallt i staden, faktiskt överallt på Sicilien. Bara 10 meter från Villa Gaia hittar du din privata "lido" (strand-service) med liggstol och parasoll som väntar på dig.

Härlig gästfrihet, enkla faciliteter

Villa Gaia är ett hotell utan överdrivet krusidull. Du kan med andra ord förvänta dig en utmärkt och bekväm service, men begränsade faciliteter. Läget och gästfriheten är något av det bästa med detta hotell. När du går upp på morgonen, kan du på sommaren njuta av din frukost ute på terrassen. På vintern äter du den inomhus. Frukosten består av ett urval av olika produkter, och du kan köpa en espresso hela dagen från hotellets bar. Lättare snacks och förfriskningar serveras också ute på terrassen. Du kan enkelt parkera din bil nära hotellet, och det är gratis, precis som wifi som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena.

Läs mer om Hotel Villa Gaia

Traditionella rum i medelhavsstil

Villa Gaia är ett litet hotell, och har endast 12 bekväma rum. Olika rumstyper förekommer, och det finns också sviter. Några av dem har balkong med havsutsikt, andra har utsikt över trädgården. Alla rum har som minimum aircondition, sat-TV, förvaringsbox till laptop, skrivbord, balkong, och badrum med dusch (några med hydromassage-funktion) och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map