Hotell i Cefalù på Sicilien

Hotel Tourist

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En stad med en helt unik charm

Cefalù är en av de populäraste badorterna på Siciliens norra kust, men det är inte endast stranden och det azurblå havet som lockar. Det gamla, mysiga centrumet, har en helt unik charm, och i Cefalù kan du också uppleva, att husen i det antika centret ligger hela vägen nere vid vattnet - något du inte ser på många andra platser. Om du väljer att spendera din semester i Cefalù, kan du kombinera en badsemester med både kultur, historia, en fantastisk natur och, sist men inte minst, den traditionella sicilianska gastronomin.

Bo ett stenkast från havet

Hotel Tourist ligger i lugna omgivningar på kustvägen, nere vid havet, och då det inte är en väg med genomfartstrafik, ska du inte oroa dig för buller från trafiken. Vägen går mellan stranden och hotellet, så du är endast några få meter från havet, om du har lust att ta ett morgondopp innan dagens första måltid. Det finns en restaurang på hotellet, så du har också möjlighet att äta alla dina måltider på hotellet, om du inte föredrar att bege dig int till staden, där det finns ett stort utbud av bra restauranger.

På hotellet finns en härlig pool, där du kan njuta av tillvaron på en av alla solsängar under de stora parasollen. Det finns en bar både inomhus och utomhus, där du under dagens lopp kan beställa en god kopp italienskt kaffe, en kall öl eller en svalkande drink. Under sommarsäsongen arrangeras olika temakvällar med levande musik, bl.a. en siciliansk kväll med lokala specialiteter och traditionell siciliansk musik,

Läs mer om Hotel Tourist

Valet mellan bil och offentlig transport

Om du väljer att hyra en bil, ger det dig otaliga möjligheter att utforska alla de spännande sevärdheter som ligger i lokalområdet. Om du vill uppleva ön, så som den var en gång i tiden, vill vi rekommendera dig att kör en tur upp till alla de små landsorterna i bergen, där livet har stått stilla i många år. Tillhör du dem som föredrar att nyttja offentlig transport, så finns det en tågstation i Cefalù, varifrån du har förbindelse med bl.a. Palermo. Bor du på Hotel Tourist, ska du uppmärksamma att det tar dig ca. 15 minuter att gå till centrum och stationen.

Enkla men bekväma rum

På Hotel Tourist finns det totalt 46 rum i olika kategorier. Rummen är fint och enkelt inredda i dova färger, och de flesta rum har en mindre balkong med hel eller delvis havsutsikt. Alla rum har som minimum aircondition, kassaskåp, minibar, telefon, Sat-TV, Wi-Fi och badrum med toalett, dusch och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Tourist

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Dioscuri Bay Palace

Agrigento, Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo, Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map