Omdömen från Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
 
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bra pool, bra strand, långt till stan, super fin glassbar/konditori

Stort hotell med många rum och stora utrymmen. Bra stor pool där det är tillåtet att kasta med bollar och leka.

Restaurangen och frukosten var godkänd men inget speciellt, faktiskt ganska tråkig. Vi hade halv pension och valde att äkta lunch på hotellet och sen gå in till stan varje kväll. För det är synd att missa den fantastiska italienska maten (den får du inte på hotellet).

Ibland hålls det stora bröllop/fester på hotellet i deras fest utrymmen, kändes lite konstigt.

Många recensioner som vi läst pratar om hur rent och fint det är. Det är inte alls min uppfattning. Det var mycket dåligt städat med sand kvar på golvet. Terassen/balkongen brydde dom sig inte ens om att sopa av fastän vi sa till. Det ingår tydligen inte. Vi bodde i den allra nyaste delen av hotellet i ett jätte fint rum. Fast det var inte riktgt klart (fattas nån lampa och lite annat smått). Se till att få rum i nyaste delen med havsutsikt (för då har du skugga på dagen när det är som varmast).

Solstolarna räcker inte till alla så det är det vanliga racet med handdukar på morgonen som jag tycker är jätte trist. Samma sak gäller till solstolarna vid havet (ingår i hotellet). Det finns ett andra strandställe längre in mot stan som också ingår i hotellet med toa och litet cafe.

Bra klart badvatten i havet. Jätte fin sandstrand med inslag av stenar där man kan snorkla och se fiskar. Jätte enkelt för mindre barn också att snorkla (om det inte är höga vågor).

Det bästa med hotellet är det lilla konditoriet med café/bar i botten plan med super god hemgjord glass, granita, kaffe, kakor och enklare lunch.

Hotellet är ganska långt från stan och det är inte så trevlig sträcka att gå med en lång trappa som leder ner till vägen längs havet. Men man får mycket motion om man går varje dag. Mindre barn kan med fördel ta spark med sig om dom inte sitter i vagn. Har man vagn får man bära ner den för trapporna.

Cefalù som semester-destination

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Dubbelrum med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Visa alla omdömen från Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
 
search map