Omdömen från Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
 
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Rent och snyg

Jag bodde på anläggningen tre nätter i juni tillsammans med min tonårsson och min vuxna dotter med sällskap. Anläggningen kändes ren och fräsch, det mesta i utbud fanns och utsikten var fin.

Tre förbättringsområden finns; service, mat och program. Önskvärt hade varit en bättre service vid ankomsten; att personal visade var rummet fanns, berättade var frukost och middag serverades, a la cartens öppettider, berättade att det fanns ett dagsprogram, informerade om att de hade turistkarta samt om anläggningens fasciliteter och städdagar m.m, ja engagerade sig lite. Det blev som att kliva in i ett väntrum på tågstationen i Sverige. God info vid ankomsten är A och O för att man ska få fullt utbyte av vistelsen.

Maten höll en nivå av strax under godkänt på frukosten och på middagen varierande mellan strax under godkänt till godkänt. Det som drog ner betyget på frukosten var att det var för lite grönt, äggröran oätligt salt och lång kö till kaffe av budgetkvalitet. Middagen hade ett bra utbud, även på grönt och det var roligt att besöka den varje gång. Man mottogs som en kunglighet med musik/teater varje kväll för att underlätta tiden i kön måhända, som varierade mellan 5-15 minuter. Det som drog ner betyget på middagen var att det helt enkelt inte smakade särskilt bra. Ett plus till trevlig personal som visade en till rätt plats vid borden.

Slutligen ser jag en förbättringspotential i hotellets program som jag uppfattar bidrog till en skränig anläggning. Programmet slutade kl 24 med musik och dans i poolområdet. Den höga musiknivån störde de gäster som ville sova/koppla av men var också besvärande för de som deltog då det inte gick att samtala. Skruva ner volymen lite och avsluta musiken kl 23 vardagar är mitt råd. Utöver detta är det ett onödigt tjoande i högtalarna i tid och otid och på hög nivå. Det ger en känsla av skränigt budgethotell. Helt i onödan.

Sammantaget ser jag en anläggning som anstränger sig för sina gäster för att bjuda dem det dem tror de vill ha och till ett rimligt pris. Vid varje besök i receptionen under vistelsen (med undantag ankomst) så möttes jag av beredvillig personal. Det gäller dock att vända sig till rätt person (vilket man lär sig) då språkkunskapen skiljer sig. Hotellet ligger lite avsides men det kan vara bra då man får röra lite på sig.

Cefalù som semester-destination

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Dubbelrum med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Visa alla omdömen från Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
 
search map