Omdömen från Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

 
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

Läs personliga omdömen av Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra pool, bra strand, långt till stan, super fin glassbar/konditori

Stort hotell med många rum och stora utrymmen. Bra stor pool där det är tillåtet att kasta med bollar och leka.

Restaurangen och frukosten var godkänd men inget speciellt, faktiskt ganska tråkig. Vi hade halv pension och valde att äkta lunch på hotellet och sen gå in till stan varje kväll. För det är synd att missa den fantastiska italienska maten (den får du inte på hotellet).

Ibland hålls det stora bröllop/fester på hotellet i deras fest utrymmen, kändes lite konstigt.

Många recensioner som vi läst pratar om hur rent och fint det är. Det är inte alls min uppfattning. Det var mycket dåligt städat med sand kvar på golvet. Terassen/balkongen brydde dom sig inte ens om att sopa av fastän vi sa till. Det ingår tydligen inte. Vi bodde i den allra nyaste delen av hotellet i ett jätte fint rum. Fast det var inte riktgt klart (fattas nån lampa och lite annat smått). Se till att få rum i nyaste delen med havsutsikt (för då har du skugga på dagen när det är som varmast).

Solstolarna räcker inte till alla så det är det vanliga racet med handdukar på morgonen som jag tycker är jätte trist. Samma sak gäller till solstolarna vid havet (ingår i hotellet). Det finns ett andra strandställe längre in mot stan som också ingår i hotellet med toa och litet cafe.

Bra klart badvatten i havet. Jätte fin sandstrand med inslag av stenar där man kan snorkla och se fiskar. Jätte enkelt för mindre barn också att snorkla (om det inte är höga vågor).

Det bästa med hotellet är det lilla konditoriet med café/bar i botten plan med super god hemgjord glass, granita, kaffe, kakor och enklare lunch.

Hotellet är ganska långt från stan och det är inte så trevlig sträcka att gå med en lång trappa som leder ner till vägen längs havet. Men man får mycket motion om man går varje dag. Mindre barn kan med fördel ta spark med sig om dom inte sitter i vagn. Har man vagn får man bära ner den för trapporna.

Cefalù som semester-destination

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Dubbelrum med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Rent och snyg

Jag bodde på anläggningen tre nätter i juni tillsammans med min tonårsson och min vuxna dotter med sällskap. Anläggningen kändes ren och fräsch, det mesta i utbud fanns och utsikten var fin.

Tre förbättringsområden finns; service, mat och program. Önskvärt hade varit en bättre service vid ankomsten; att personal visade var rummet fanns, berättade var frukost och middag serverades, a la cartens öppettider, berättade att det fanns ett dagsprogram, informerade om att de hade turistkarta samt om anläggningens fasciliteter och städdagar m.m, ja engagerade sig lite. Det blev som att kliva in i ett väntrum på tågstationen i Sverige. God info vid ankomsten är A och O för att man ska få fullt utbyte av vistelsen.

Maten höll en nivå av strax under godkänt på frukosten och på middagen varierande mellan strax under godkänt till godkänt. Det som drog ner betyget på frukosten var att det var för lite grönt, äggröran oätligt salt och lång kö till kaffe av budgetkvalitet. Middagen hade ett bra utbud, även på grönt och det var roligt att besöka den varje gång. Man mottogs som en kunglighet med musik/teater varje kväll för att underlätta tiden i kön måhända, som varierade mellan 5-15 minuter. Det som drog ner betyget på middagen var att det helt enkelt inte smakade särskilt bra. Ett plus till trevlig personal som visade en till rätt plats vid borden.

Slutligen ser jag en förbättringspotential i hotellets program som jag uppfattar bidrog till en skränig anläggning. Programmet slutade kl 24 med musik och dans i poolområdet. Den höga musiknivån störde de gäster som ville sova/koppla av men var också besvärande för de som deltog då det inte gick att samtala. Skruva ner volymen lite och avsluta musiken kl 23 vardagar är mitt råd. Utöver detta är det ett onödigt tjoande i högtalarna i tid och otid och på hög nivå. Det ger en känsla av skränigt budgethotell. Helt i onödan.

Sammantaget ser jag en anläggning som anstränger sig för sina gäster för att bjuda dem det dem tror de vill ha och till ett rimligt pris. Vid varje besök i receptionen under vistelsen (med undantag ankomst) så möttes jag av beredvillig personal. Det gäller dock att vända sig till rätt person (vilket man lär sig) då språkkunskapen skiljer sig. Hotellet ligger lite avsides men det kan vara bra då man får röra lite på sig.

Cefalù som semester-destination

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Dubbelrum med balkong & havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map