Hotell i Cefalù på Sicilien

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

 
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du vill bo till ett bra pris nära Cefalù, är Hotel Santa Lucia ett utmärkt val. Cefalù är en historisk stad med en härligt avslappnad atmosfär och som en extra bonus ligger den historiska stadskärnan helt ut till havet - så du kan faktiskt slappna av på stranden mitt i den gamla stadsdelen. Stadens huvudattraktion är domkyrkan, och den är också stadens visuella magnet som du inte kan undvika att kika på, när du tittar in mot staden från Hotel Santa Lucia. Domkyrkan avspeglar den stora historiska inflytelse som både normander, greker och araber har haft på Sicilien. Stadens historiska centrum utstrålar stämning med små restauranger, caféer, glassbarer och butiker. De vackra sandstränderna finns inte bara i centrum men sträcker sig längs större delen av kusten.

Om du älskar naturupplevelser ska du inte gå miste om ett besök i Madoniebergen och Nationalparken som ligger på höjderna nära hotellet. Madonie park är en perfekt plats för vandring och mountainbike eftersom det finns ett fint urval av bra stigar som varierar i svårighetsgrad och längd. Från Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro tar det ca. 20 minuter att gå till den historiska stadskärnan. Precis utanför hotellet finns en busshållplats där du kan ta lokalbussen till centrum.

Slappa vid poolen

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är uppdelat i två delar, åtskilda av den stora poolen och solterrassen. Poolen har också en liten lekpool för barn. Under sommarsäsongen (juni-augusti) finns det en miniklubb för de minsta, och det sker underhållning vid poolen med animation och musik, precis som på många andra platser i Italien. Man håller också i olika temakvällar, och underhållningen slutar senast kl. 24 på kvällen. På den andra sidan av poolen hittar du trappan som leder ner till stranden där du kan använda solstolar och paraplyer under sommarsäsongen mot en avgiften. Den enda nackdelen är tågrälsen, som leder direkt genom trädgården, mellan poolen och stranden.

Läs mer om Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

Den bästa glassen i stan

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro kan i vissa perioder kännas lite överbefolkat då det är ett populärt hotell bland italienska turister, framför allt i augusti. Det är ett prisvärt hotell, och om du bortser från att inredningen inte är av det nyare slaget, kan du se fram emot en fantastisk semester på Hotel Santa Lucia. Du kan välja en vistelse helt utan måltider, eller med halvpension eller helpension (men förvänta dig ingen gourmetmat). Bufférestaurangen erbjuder ett brett urval både till frukost, lunch och middag. Köket serverar nationella och lokala rätter som buffé, och à la carte-restaurangen är öppen både för utomstående gäster samt för gäster som inte har boka halv- eller helpension.

Under sommarsäsongen kan du även äta ute på terrassen med utsikt över havet. Under dagen och på kvällen kan du njuta av din favoritdrink i baren eller vid poolen, där det också serveras lättare tilltugg om du inte vill äta lunch i restaurangen. Då och då hålls privata fester på hotellet, och det kan naturligtvis störa lite, men se det gärna som en chans för att uppleva hur italienarna själva håller fest. Ett roligt inslag på Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro är, att hotellet är hem för den bästa glassbutiken i hela Cefalù.

Om du anländer med bil finns det gott om parkering i området. Wi-Fi är gratis i allmänna utrymmen.

Enkelt inredda rum

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro erbjuder totalt 256 rum. Alla rum är inredda i klassisk stil och är funktionella och bekväma. Alla rum är utrustade med aircondition, förvaringsbox, minibar, skrivbord, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Några av rummen är HCP-anpassade.

Dölj texten
 
 
search map