Hotell i Cefalù på Sicilien

Hotel Club Costa Verde

 
Hotel Club Costa Verde är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Club Costa Verde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Club Costa Verde ligger med promenadavstånd till stranden och du har ca sex kilometer in till Cefalùs historiska centrum.

Cefalù är en historisk stad med avslappad atmosfär. Något helt unikt i förhållande till de flesta andra städerna är att staden sträcker sig ända ner till vattnet. Därför kan du bokstavligen talat ligga på stranden mitt i den gamla historiska delen. Stadens största turistattraktion är Domkyrkan som är lätt att skåda för vart du än befinner dig kan du inte missa den, och detta gäller även när du anländer med bil. Kyrkan avspeglar det mångsidiga historiska inflytandet som finns på Sicilien och som omfattar både normander, greker och araber. Det råder en riktigt trevlig atmosfär i centrum där du har ett bra urval av rrestauranger, caféer och butiker. Det är inte bara i den historiska delen du har strand utan även i dina närmsta omgivningar.

Om du älskar naturen har du också hamnat helt rätt för Madonie bergen och nationalparken ligger ganska tätt på hotellet. Här kan du vandra, ta en runda med mountainbike och välja mellan olika rutter och svårighetsgrader.

Hotellet är ett sant paradis för barn

Det man ofta hör en förälder säga är; "när barnen är glada är jag också glad". Det hade inte varit en överraskning om dina barn oavsett ålder hade uppskattat denna resort, för här har man faktiskt tänkt på just dem. En av områdets höjdpunkter är den stora Aquapark (vattenparken) med olika vattenrutschkanor, den stora poolen och den speciella barnpoolen. Om barnen inte är i vattnet kan de roa sig på lekplatsen och under säsongen från juni till september finns här även en miniklubb och en juniorklubb. På kvällarna förvandlas detta till ett barndiskotek.

Läs mer om Hotel Club Costa Verde

Bli bortskämd med massage på Hotel Costa Verde

Det är inte bara barnen som trivs som fisken i vattnet utan även du som vuxen. På Costa Verde kan du unna dig lite "egen-tid" ner i hotellets SPA- och Wellness avdelning där du har bastu, Whirlpool och jacuzzi, turkiskt bad, träningslokal samt möjlighet till att beställa olika behandlingar. Utöver detta kan du spela tennis, boules, pingis och nere på stranden kan du utöva olika sporter som beachvolley, windsurfing, segling mm. Under alla omständigheter finns det inga anledningar att ha långtråkigt här. När det är dags för dig att varva ner, vilket också är skönt, kan du alltid ta med dig en bra bok till poolen och beställa in en god drink som du får levererad vid poolkanten. Och nu kan semestern börja på allvar...e

Ät och drick som du behagar

Stranden ligger ca en kilometer från hotellet och om du inte har lusta att gå kan du alltid ta hotellets shuttlebuss. Stranden har ett speciellt område som tillhör Hotel Costa Verde och där du har solstolar och parasoll.

Oavsett om du beställt uppehälle med halv-, eller helpension eller all-inlcusive är vi säkra på att du kommer att hitta dina favorit rätter och drycker eftersom hotellet har två restauranger, två barer och en snack-bar. Varje kväll kan du välja mellan grillat kött eller fisk, tre slags pasta, pizza, sallad och en gång i veckan hålls en s.k. galamiddag. Desserten låter vi dig fantisera om men i Italien kan du räkna med något gott och sött.

Fina och rymliga rum

Hotel Costa Verde har i allt 388 rum som alla är komfortanelt och fint inredda. Alla rum har balkong eller terrass, kylskåp, Sat-Tv, telefon, aircondition och badrum med toalett, dusch och hårtork. Ett litet minus är att vägen går nära hotellet, så det kan vara trafik ljud under (speciellt) dagarna.

Dölj texten
 
 
search map