Omdömen från Hotel Baia del Capitano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Baia del Capitano

Läs personliga omdömen av Hotel Baia del Capitano som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Baia del Capitano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt service och god mat

Från det ögonblick vi trädde in på Hotel Baia del Capitano, och tills det att vi åkte hem igen, var servicen och vänligheten från personalen absolut strålande. Också maten får höga betyg - läckra lokala rätter, serverade vackert och inbjudande. Hotellet är extremt rent, och välskött både ute och inne. Som barnfamilj är det också skönt att ha tillgång till både pool och strand. Hotellets badvakter var - precis som övrig personal - fantastiskt tillmötesgående och hjälpsamma. Enda minus med hotellet är dess placering relativt långt från Cefalù, så utan bil hade vi känt oss isolerade.

Cefalù som semester-destination

Cefalù är en vacker, vacker stad med sin gamla katedral, och små autentiska gator. Solnedgången från stranden är en upplevelse i sig, men hyr en bil för det är de enda minuset - att komma fram och tillbaka till hotellet på kvällen. Och så kan du dessutom köra en tur upp i den närliggande och mycket idylliska medeltida staden Castelbuono.

Hotel Baia del Capitano
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Baia del Capitano
Dubbelrum med balkong
Dubbelrum med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Hotel Terre di Eolo

Patti, Sicilien

Cefalù Sea Palace

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt på Sicilien

search map