Hotell i Cefalù på Sicilien

Hotel Baia del Capitano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett tillbakadraget litet semesterparadis

Hotel Baia del Capitano bjuder på en viderunderlig mix av klassisk, italiensk design som möter en modern stil. Atmosfären är personlig. Hotellet har en egen småstensstrand, samt en privat sandstrand där du hittar strandstolar och parasoll.

Det ligger 5 km från Cefalù, i Mazzaforno-området, och läget är ganska tillbakadraget - tillräckligt för att du på riktigt ska få uppleva den sicilianska naturen och lugnet. Fån hotellet kan du komma till Cefalù med en shuttlebuss, under dagstimmarna. Om kvällen får du ta en taxi, eller nyttja din egen (hyr)bil.

Cefalù är en spännande, historisk stad

Om du inte har varit i Cefalù tidigare, kan det varmt rekommenderas att åka in till staden under din semester. En sak som gör staden alldeles unik, är att stranden ligger mitt i den gamla stadskärnan. Den vackra katedralen, som fångar din blick när du kör in i staden, vittnar om alla de olika folkslag som har satt sin prägel på Sicilien genom åren. Cefalùs historiska del är trevlig och avslappnande, och här hittar du många espresso-barer, restauranger, butiker, glassbarer m.m. Den vackra stranden i den gamla stadskärnan är inte stadens enda - du kan räkna med att hitta otaliga härliga stränder på Sicilien.

På Baia del Capitano bor du granne med naturen

Inte nog med att du hittar vackra stränder ganska nära Hotel Baia del Capitano. Du bor mycket nära stora naturupplevelser och om du älskar utomhusaktiviteter, är det här ett fantastiskt semesterställe för dig. Madonie-bergen och nationalparken ligger nära hotellet, och här kan du vandra, cykla och mycket mer - allt i imponerade omgivningar.

Läs mer om Hotel Baia del Capitano

Romantisk restaurang med god mat

Hotel Baia Capitano är inte bara bekvämt för dig som har behov av ett ställe att sova på några nätter på din genomresa. Det är också ett ställe som passar utmärkt till en längre semester. Trädgården och restaurangen är härliga platser att njuta av en god middag, ackompanjerat av blid, italiensk musik. Kocken kommer med glädje att servera dig sina läckra rätter som har rötter i Medelhavs-köket och det lokala sicilianska köket.

Takterrass med fantastisk utsikt

Efter din frukost, där du kan välja mellan olika ekologiska produkter, kan du antingen bege till stranden eller slappna av vid poolen. här kan du ligg i din liggstol resten av dagen, och läsa klart din bok under parasollets skugga. Och medan du är där, kan du ju också be barmannen om en prosecco (fantastiskt, men inte lokalt sicilianskt mousserande vin). För dig som tycker om att vara aktiv, finns också många möjligheter. Du kan till exempel utmana dina reskamrater på en match tennis.

Om du har barn med, kan de lätt underhålla sig själva på lekplatsen.

Kronan på verket ligger på taket - nämligen takterrassen med utsikt över havet och kustlinjen mot Cefalù.

Varma och färgrika rum

Hotellet har 46 rymliga och bekväma rum. Superior-rummen har balkong eller terrass, några har havsutsikt och några har jacuzzi. Alla rum har aircondition, minibar, sat-TV, kassaskåp och privat rum. Wifi finns i de gemensamma utrymmena.

Hotellet har också ett mer tillbakadraget komplex, som inte hänger samman med huvudbyggnaden. Har har patio-rummen utsikt över trädgården.

Läs om rummen på Hotel Baia del Capitano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map