Hotell i Cefalù på Sicilien

Hotel Alberi del Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På hotellet blir du väl omhändertagen av den trevliga personalen som bidrar till att atmosfären känns oformell. Förutom en skön pool att svalka sig i finns det restaurang på hotellet, som serverar lokala specialiteter. De erbjuder även strandservice under sommarhalvåret.

Endast ca. 1,3 km utanför Cefalùs historiska centrum ligger detta populära hotell. Stilen är kanske så klassisk som den kan bli i Italien och personalen är av den gamla stammen där service är ett av ledorden. Här kommer du att bli väl omhändertagen och kan ägna dig åt att få en så avkopplande semester som möjligt. Stora delar av hotellet är omgiven av en lummig trädgård med skuggande träd där du kan dra dig tillbaka med något gott att dricka som du beställt i baren.

Hotellrestaurangen Al Capone

Hotellet har även egen restaurang som heter Al Capone, där du hittar flera traditionella rätter på menyn tillsammans med andra läckerheter från Medelhavet, som är tillagade av bl a kökschefen Roberto Bonvissuto. Här finns en rymlig matsal, men givetvis även en uteterrass, med möjlighet att dinera ute i den friska luften.

Få en glimt av havet

Till Alberi del Paradiso hör en liten utomhuspool, där det står solstolar utplacerade på trä däcket som omger poolen. Träd ger dig naturlig skugga, om så önskas och nere vid ena hörnet kan du t o m få en glimt av havet. Önskar du bättre havsutsikt kan du bege dig till den härliga sandstranden, där hotellet har en privat del, så har du havsutsikt så långt ögat når. När hungern gör sig påmind kan du fortsätta längs med strandpromenaden som tar dig rakt in till gamla stan, där du har flera trevliga butiker, barer och restauranger. Alternativt kan du stanna kvar på hotellet och utmana ditt resesällskap på ett parti tennis eller ta en runda i gymmet för att sedan slänga dig raklång på massagebritsen i hotellets lilla SPA.

Bra att veta om hotellet

Du har som gäst fri shuttle till Cefalù och stranden, hör med receptionen om vilka tider som gäller. Eftersom hotellets tomt är stor och byggd i etager finns det en del trappor i området, till bl.a. poolen.

Du bor i komfortabla rum

Det finns 55 enkla men komfortabla rum på Alberi del Paradiso. Du kan välja mellan olika kategorier och på så sätt boka med utsikt över havet och med balkong. Önskas två separata bäddar går det bra att göra en förfrågan. Faciliteterna är; aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, minibar, förvaringsbox samt badrum med dusch/badkar.

Läs mer om Hotel Alberi del Paradiso

Läs om rummen på Hotel Alberi del Paradiso

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Alberi del Paradiso

Läs personliga omdömen av Hotel Alberi del Paradiso som ligger på Sicilien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Alberi del Paradiso. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Alberi del Paradiso

Bra hotell men små rum

Vi hade bokat 4 rum varav 2 st för fyra personer 2 vuxna 2 barn. Dessa var alldeles för små och vi var tvungna och byta dom rummen vilket kostade 200 euro per/dygn extra. För 2 personer fungerade det dock. Vi reste totalt 8 vuxna och 4 barn

Läs mer

utmärkt!

över förväntan

Läs mer
 
search map