Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Casa Marina

 
Casa Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Härliga lägenheter som ligger ca. 100 meter från Cefalús domkyrka och det charmiga centrum. Dessutom är man endast 100 meter från den fina sandstranden och ca. 200 meter till den något större stranden som löper längs med stadens nyare kvarter. I den absoluta närheten finner man flera butiker, matställe, restauranger och barer.

Även om lägenheterna ligger i centrum är trafiken begränsad och skulle man ankomma i bil kan de parkeras på offentliga platser (den närmaste ligger 150 meter från lägenheterna) men man kan dock köra ända fram till dörren för att lämna/hämta bagage. Observera att centrum är helt stängt för trafik lördagar, söndagar och helgdagar från kl. 09.00 - kl. 13.00 och från kl. 15.00 - 24.00.

Läs mer om Casa Marina

Från lägenheten A har man fin utsikt över havet och klipporna medan man från lägenheten B får "nöja sig" med utsikten över gatan via Bordonaro. Båda lägenheterna är trevligt möblerade och utrustade med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map