Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Casa Gabbiano

 
Casa Gabbiano är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Gabbiano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Gabbiano ligger i via Bordonaro, som löper längs med den gamla stadsmuren ner till den välkända stranden vid den gamla hamnen. På gatan finns ett rikt utbud av restauranger och ännu fler på de näraliggande gatorna. Längs vägen upp till domkyrkan finns det både shopping - och inköpsmöjligheter.

Lägenheterna

På fjärde våning av denna historiska byggnad uthyrs två lägenheter till resenärer, som kan bo här under kortare eller längre vistelser. Båda lägenheterna är ganska rymliga och är utrustade med aircondition, tv och tvättmaskin. Inredningen och möbleringen skiljer sig dock mellan lägenheterna. Lägenhet A framstår som modernare med undantag för det lilla sovrummet. Lägenhet B har ett nytt kök medans inredningen verkar lite mer gammaldags (se bilderna för var och en lägenhet). OBS: Trappstegen i trappuppgången blir högre ju längre upp man kommer, vilket gäller för denna och för alla historiska byggnader i stadens centrum.

Läs mer om Casa Gabbiano

Lägenheterna på Casa Gabbiano

Trerumslägenhet A med 4/6 sovplatser (4:e vån)

Lägenheten ligger på 4 e våning och är ca 50 m². Den består av ett uppehållsrum med kokvrå (med ugn) och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong, litet sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Aircondition anläggningen finns i uppehållsrummet och kyler därmed ner endast detta rum. Lägenheten har även tv, tvättmaskin och hårtork.

Trerumslägenhet B med 4/6 sovplatser (4:e vån)

Lägenheten ligger på 4 e våning och är ca 55 m². Den består av ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och utgång till balkong samt en-suite kök (med ugn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. En trappa i hallen leder upp till ännu ett rum, här är det inte särskilt högt till snedtaket och det har endast ett litet fönster. Lägenheten har även tv, tvättmaskin och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map