Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Casa del Lavatoio

 
Casa del Lavatoio är inte tillgänglig i dagsläget
Casa del Lavatoio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa del Lavatoio ligger i en ståtlig byggnad mellan havet och stadens mest besökta sevärdheter: den medeltida tvättanstalten. På kort avstånd finner man den fina sandstranden, flera inköpsmöjligheter, caféer och restauranger. Den närmaste parkering finns ca. 500 meter från lägenheten.

Lägenhet med havsutsikt

Lägenheten har nyligen renoverats och har en hisnande utsikt över havet och den gamla hamnen. Den är utrustad med flatscreen-TV, DVD-spelare, aircondition och tvättmaskin. Man ska vara väl medveten om att det är branta trappor i och utanför lägenheten, varför vi frånråder familjer med små barn och gångbesvärade personer att bo här.

Läs mer om Casa del Lavatoio

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
- Lägenheten ligger på nederst våningsplan mot havet och består av stort vardagsrum med dubbel bäddsoffa och kök med matplats samt en fransk balkong och fönster mot havet. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng och utsikt över den medeltida tvättanstalten och badrum med toalett och dusch. Några trappor leder upp till ett sovrum med dubbelsäng och fönster med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map