Omdömen från Casa del Faro

 
Casa del Faro är inte tillgänglig i dagsläget
Casa del Faro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa del Faro

Läs personliga omdömen av Casa del Faro som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa del Faro. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

vacker utsikt - MEN

Själva läget lite utanför centrum var i sin ordning.
Lägenhetens storlek var bra, men det var så mycket möbler att man endast kunde sitta vid ena sidan av matsalsbordet. En soffa hade ett knäckt ben, och var uppstöttat av några tegelstenar som var invirade i plast.
Gårdsträdgården var härlig, men trädgårdsmöblerna var under all kritik. De flesta stolarna var obrukbara. Den övre terrassen var inte iordningställd. Det var inte städat.

In-Italias kommentar

Tack så mycket för er feedback - vi är ledsna över att höra att möblemanget i och runt bostaden var av dålig standard. Vi har skickat vidare kritiken till uthyraren och bett dem att rätta till problemen.

Casa del Faro
Rent och fint, Rent och fint
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa del Faro
Lägenhet m. 2 sovrum (A)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map