Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Casa del Faro

 
Casa del Faro är inte tillgänglig i dagsläget
Casa del Faro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa del Faro är en nyrenoverad lägenhet för 4 personer. Lägenheten ligger längs med havet i utkanten av det historiska centrum i Cefalú samt har en fin havsutsikt. På gångavstånd finner man ett stort urval av restauranger, caféer, barer och butiker.

Lägenheter med två sovrum
Lägenhet (A) ligger på 2a våningen och har ett tillhörande uteområde. På första våningen finns ett allrum m. pentry och stort fönster med utsikt över havet. I badrummet finns även en tvättmaskin. En trappa upp finns två sovrum varav ett har enkelsängar samt ett badrum med dusch.

Lägenhet (B) ligger på 2a våningen och har ett tillhörande uteområde. På första våningen finns ett allrum m. pentry och stort fönster med utsikt över havet. I badrummet finns en dusch. En trappa upp finns två sovrum varav ett har enkelsängar samt ett badrum med dusch.

Lägenheterna är utrustad med aircondition, TV, strykjärn och strykbräda och hårtork. Notera vänligen att trafiken kan höras något trots att vägen endast är öppen för de invånare som bor där. Därför rekommenderar vi inte denna lägenhet åt trafik-känsliga personer.

Läs mer om Casa del Faro

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa del Faro

Läs personliga omdömen av Casa del Faro som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa del Faro. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

vacker utsikt - MEN

Själva läget lite utanför centrum var i sin ordning.
Lägenhetens storlek var bra, men det var så mycket möbler att man endast kunde sitta vid ena sidan av matsalsbordet. En soffa hade ett knäckt ben, och var uppstöttat av några tegelstenar som var invirade i plast.
Gårdsträdgården var härlig, men trädgårdsmöblerna var under all kritik. De flesta stolarna var obrukbara. Den övre terrassen var inte iordningställd. Det var inte städat.

Läs mer
 
search map