Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Casa del Cortile

 
Casa del Cortile är inte tillgänglig i dagsläget
Casa del Cortile är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa del Cortile ligger i Cefalus centrum med entré från gatan via Madralisca. Det är ca. 150 meter till den pittoreska stranden vid den gamla stämningsfulla hamnen och ännu kortare till inköpsmöjligheter och matställe.

Charmerande inredning

Lägenheten är charmig på gott och ont: Inredningen är utan tvekan stämningsfull men det är inte alltid alla detaljer är i ordning. Det är med andra ord inte en lägenhet för de som önskar strikta linjer och vill att allt ska vara helt perfekt. Lägenheten är utrustad med aircondition, TV, balkong och en loggia (övertäckt terrass).

Läs mer om Casa del Cortile

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (3:e vån. utan hiss):
- Lägenheten består av rymligt vardagsrum med soffor, matplats och loft med två sovplatser samt utgång till en balkong som hänger ihop med köket (4 kokplattor och ugn), två sovrum med dubbelsäng som både har utgång till den gemensamma loggia samt badrum med toalett och dusch (dock lite svårt att duscha utan att hela badrummet blir vått). Ytterliggare ett badrum med toalett och badkar ligger till vänster om entrén - på samma våning men på andra sidan av vardagsrummet i förhållande till sovrummen.

Dölj texten
 
 
search map