Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Blue Bay

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av det fantastiska läget

Cefalù är en av de mest populära semesterorterna på Sicilien, och här har du möjlighet för att kombinera din badsemester med spännande kultur och imponerande natur. Blue Bay är ett modern lägenhetskomplex, som är inbyggt i klipporna precis ute vid havet, under den lokala kustvägen, ett par kilometer öster om Cefalù. Lägenheterna ligger förskjutna ner längs klipporna, i ett litet frodigt och mycket vackert paradis. De flesta lägenheter har en privat, möblerad terrass, och de flesta har också en imponerande havsutsikt, så det är nog här du kommer att spendera större delen av din semester. Det finns en dygnsöppen reception på stället, och här finns också möjlighet för att förvara dina värdesaker. Stället har också en liten bar, som med glädje serverar dig din favoritdrink. Ankommer du i bil, finns det parkeringsmöjligheter på stället, och det är också möjligt att hyra cyklar. Man har anlagt en liten stig ner över klippsidan, som leder till den privata stranden, där du kan ta dig ett dopp och lapa sol. Du ska vara uppmärksam på, att stranden är en blandning av grus och klippor, så om du vill bada från en sandstrand, rekommenderar vi att du tar dig in till Cefalù.

Bra utflyktsmöjligheter

Om du väljer att bo på Blue Bay, har du en riktigt bra utgångspunkt för att åka på utflykter i området. Dels är Cefalù i sig själv en av de mest spännande städerna på Sicilien, och den lilla historiska stadskärnan ligger ända nere vid havet - något som är helt unikt. I havet norr om Sicilien ligger många vulkanöar, som absolut är värda sina besök, och i högsäsongen avgår det båtar dagligen. Om du vill besöka Siciliens berömda vulkan Etna, hinner du också det på en dagsutflykt, och du bör heller inte missa de vackra Nebrodi- och Madonie-bergen, samt alla de trevliga landsorterna i bergen, dit turisterna sällan kommer. Det finns en tågstation i Cefalù, med direkt förbindelse till Palermo flera gånger om dagen, så om du har lust att upptäcka en spännande storstad, kan detta också göras utan att du nödvändigtvis behöver starta bilen.

Läs mer om Blue Bay

Rum och lägenheter i minimalistisk stil

De 20 lägenheterna är alla fint och enkelt inredda i minimalistisk stil och i naturens färger. De flesta har en privat möblerad takterrass, aircondition, satellit-TV, wifi, telefon, vardagsrum med bäddsoffa, kökshörna med kylskåp, mikro och kokplattor, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Rummen har Sat-TV, telefon, kassafack, badrum med dusch/kar och hårtork.

Läs om lägenheterna på Blue Bay

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map