Hotell i Cefalù på Sicilien

B&B Il Saraceno

 
B&B Il Saraceno är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Il Saraceno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Il Saraceno ligger längs Via Bardonaro som går längs den gamla stadsmuren med klippan och havet på ena sidan och byn på den andra. I slutet av gatan, ca 50 meter från detta lilla bed & breakfast, ligger den berömda stranden där bl.a. några scener ur "Cinema Paradiso" spelades in.

Läget är mycket centralt med bara några få steg ner till restauranger och shoppinggatan. Om du anländer utan bil är detta ställe perfekt. Anländer du med bil ligger den närmaste parkeringsplatsen (vid Piazza Colombo) ca 500 meter bort, men räkna med att det är svårt att hitta parkering där under högsäsongen (juli och augusti). Det finns annars möjlighet att parkera på flera privata parkeringsplatser i staden, men det är inte möjligt att förbeställa parkeringsplats.

Läs mer om B&B Il Saraceno

Alla 5 rummen ligger på andra våningen. De är fint inredda och blev totalrenoverade i slutet av 2011. De har alla aircondition, wi-fi internet, förvaringsbox, TV och eget badrum med toalett och dusch. Tre av rummen har havsutsikt och tre av rummen har balkong... men det är tyvärr inte alla rum med havsutsikt som har balkong. Frukost blir serverad på rummet och ska betalas på plats - vi råder våra kunder att bespara sig upplevelsen och istället avnjuta en god cappuccino i den berömda gamla hamnen bara en liten bit ifrån porten.

Rummen på B&B Il Saraceno

Dubbelrum Meodoro utan balkong, mot gatan (endast övernattning)

Detta rum vetter ut mot gatan och har dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. Det finns möjlighet att sätta in en barnsäng.

Dubbelrum Ariosto med balkong, mot gatan (endast övernattning)

Detta rum vetter ut mot gatan och har dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch samt hårtork. Det finns möjlighet att sätta in en barnsäng. Från rummet finns utgång till en balkong som vetter ut mot Via Bordonaro med den gamla hamnen och havet i slutet.

Dubbelrum Ruggiero med balkong och havsutsikt från sidan

Detta rum ligger mitt i huset. Det har dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch och hårtork. Det finns möjlighet att sätta in en barnsäng. Från rummet finns utgång till en balkong som ligger mellan huset och grannhuset. Härifrån har man lite havsutsikt mellan de två husen.

Dubbelrum Angelica med havsutsikt (endast övernattning)

Detta rum ligger alldelles framför havet och är mycket ljust och rymligt. Det har dubbelsäng samt eget badrum med toalett och dusch och hårtork. Det finns möjlighet att sätta in en barnsäng. Det finns ingen balkong i anslutning till rummet men i gången mellan rummet och badrummet finns det gott om plats för att sitta och titta ut över havet.

Familjerum Orlando med två balkonger och havsutsikt (endast övernattning)

Familjerum Orlando ligger alldelles framför havet och erbjuder två separata sovrum, båda med egen balkong med havsutsikt samt bord och stolar. De största rummet har en dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. I det andra sovrummet, som är smalt och avlångt, finns det två enkelsängar. Med lite god vilja finns det möjlighet att sätta in ännu en barnsäng men det kommer att bli ganska trångt.

Dölj texten
 
 
search map