Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balconi Tramonto

 
Balconi Tramonto är inte tillgänglig i dagsläget
Balconi Tramonto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balconi Tramonto ligger endast 50 meter från stranden vid den gamla hamnen, känd för scener ur filmen Cinema Paradiso. Den ligger längs den trevliga gatan Via Bordonaro där du hittar flera restauranger och affärer på vägen upp mot den vackra domkyrkan, eller nere vid stranden där den två kilometer långa strandpromenaden skiljer stranden från den nyare delen av staden.

Sol och bad med eller utan bil

Du bor här i det medeltida centrum där trafiken är tillåten för de som bor här fast - under vissa tider på dygnet. Om ni ankommer med bil kan ni parkera mot betalning vid stranden eller gratis i den övre delen av staden, vid kyrkogården som ligger ca. 1.2 km från centrum. Men ni kan lugnt hålla er semester i staden utan bil och ändå kunna göra flera trevliga utflykter. Du kan segla till ön Ustica eller till de Eoliska Öarna från hamnen i Cefalù eller ta en busstur till genuina Castelbuono uppe i Madoniebergen, en lättillgänglig utflykt för alla. Från tågstationen har du flera avgångar till Palermos spännande centrum samtidigt som Cefalù i sig själv är en upplevelse. Vi rekommenderar att du spenderar en halv dag att vandra upp på klippan La Rocca, där ruinerna från fästningar och antika tempel väntar på dig.

Fin lägenhet för en familj eller två par

Du kommer inte att sakna moderna bekvämligheter i denna semesterlägenhet - du kan koppla av på din balkong när du kommer tillbaka från stranden eller din dagsutflykt innan du går ut för att äta antingen i de smala medeltida gränderna i stan eller på någon av de restauranger som har en terrass ovanför den gamla stadsmuren, med fin havsutsikt. Vill du själv laga mat har du ett funktionellt kök till förfogande i lägenheten med 4 kokplattor, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och vattenkokare samt stor kyl med frysfack. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition, wi-fi, TV, strykjärn och bräda samt hårtork i de två badrummen som hör till varje sovrum, vilket gör denna lägenhet lämplig för två par som reser tillsamans.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (4:e våningen med 2 balkonger)
- Lägenheten mäter ca. 75 m² och ligger på fjärde våningen - trappuppgången blir brantare för varje våning och vi rekommenderar därför inte denna lägenhet åt gångbesvärade samt familjer med små barn. Lägenheten består av rymligt uppehållsrum med kokvrå samt två sovrum med dubbelsäng - både rummen har egna badrum och balkong.

Lägenheten på Balconi Tramonto

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (4:e vån. med 2 balkonger)

Lägenheten mäter ca. 75 m² och ligger på fjärde våningen - trappuppgången blir brantare för varje våning och vi rekommenderar därför inte denna lägenhet åt gångbesvärade samt familjer med små barn. Lägenheten består av rymligt uppehållsrum med kokvrå samt två sovrum med dubbelsäng - både rummen har egna badrum och balkong.

 
 
search map