Omdömen från Balconi Mediterraneo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balconi Mediterraneo

Läs personliga omdömen av Balconi Mediterraneo som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balconi Mediterraneo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Prima!

En otroligt fin lägenhet (dessutom snyggare i verkligheten) än på bilderna. Finns alla faciliteter man kan tänkas behöva för en veckas semester i vackra Cefalú. Ligger alldeles perfekt i Gamla stan på en av de bästa restauranggatorna, väldigt nära till stranden, Katedralen, La Rocca. Finns tillgång till wifi, 2 stycken Aircondition. 2 st balkonger, kyl och frys och gasspis. Även fullt utrustat kök med allt man kan tänkas behöva för att göra sig frukost, lunch, middag. Kostnaden du lägger på "slutstädningen" garanterar dig själv att komma till en mycket fin och ren lägenhet på din semester. Den enda anmärkningen vi kunde komma på under vår vecka var att det är lite ont om avställningsytor i lägenheten, men det finns givetvis ett bord och en liten diskbänk som du kan använda dig utav.
Vi kan varmt rekommendera denna lägenhet då vi var supernöjda med vårt boende här och som dessutom var över vår förväntan!

Balconi Mediterraneo
Rent och fint

Utan anmärkning.
Gästvänlighet

En representant från Vacation Service, som är samverkanspartnern till In-Italia i Cefalú kom och mötte oss när vi anlände strax efter midnatt, för att ta oss med till lägenheten och berättade hur allting fungerade. Utmärkt service. Han visade oss också deras kontor i byn, och det var bara att komma förbi där om vi hade några frågor.
Placering

Enligt vår mening kunde inte placeringen av lägenheten varit mycket bättre. Mitt i Gamla stan, men på en lugn gata, så det var inga störande ljud på natten. ca: 150 m till stranden, havsutsikt.
 
Själva boendet på Balconi Mediterraneo
Tvårumslägenhet B med 2/3 sovplatser (med loft)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Härliga dagar i Chefalu!

Våran vistelse i Chefalu var toppen ,eran kontaktman Sergios proffsiga hjälp o lägenheten var till stor belåtenhet. Att solen lyste från en klarblå himmel gjorde inte resan mindre bra.

Rekommendationer till andra gäster

Bo gärna i den gamla mysiga delen av Chefalu .

Balconi Mediterraneo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Balconi Mediterraneo
Tvårumslägenhet B med 2/3 sovplatser (med loft)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Litet, men naggande gott

Perfekt för fyra personer. Liten lgh men med allt man behöver ( utom möjligen ett avställningsbord). Vacker utsikt över takåsar och havet och svalor som flyger.

Rekommendationer till andra gäster

Besök gärna enotecan som ligger vid fyren. Mycket fina produkter och godaste maten.

Balconi Mediterraneo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Balconi Mediterraneo
Tvårumslägenhet A med 4/5 sovplatser (med loft)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Carsten och Pia från Samsø bodde på Balconi Mediterraneo i Cefalù

Super service från In-Italia beställning, betalning, etc.
Super service vid ankomst och avresa från Vinzenzo, Semester Service i Cefalu.
Bra lägenhet.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Per med familj från Göteborg i Sverige bodde på Balconi Mediterraneo i Cefalù från den 20. till den 27. september 2012.

Vill bara berätta att vi var mycket nöjda med vår resa till Cefalù och lägenheten vi bodde i. Läget i gamla stan var perfekt, nära både restauranger, bageri och den fina stranden. Den största behållningen med lägenheten var den stora terassen med fin utsikt över hustaken och havet.
Det enda som kunde varit bättre var den väldigt tunna madrassen i bädsoffan. Stod att det var en lägenhet för 2+2 och det funkade helt ok för oss då vi var två vuxna och två barn (4-6 år). Däremot var den tunna madrassen på max 5 cm i kombination med hårda stålfjädrar direkt olämplig för en vuxen.
Vi hade anmält att vi skulle anlända sent ca 22.15, men det tog väldigt lång tid för oss innan vi fick ut vår hyrbil, så vi kom inte fram innan för vid kl 23, men den svenska killen från den lokala lägenhetsförmedlaren (Alex) som mötte upp oss var ändå välidgt trevlig och hjälpte oss på ett mycket bra sätt.
Har redan rekommenderat In-italia till vänner och familj. Tycker det är väldigt bra med de beskrivnignar från personer som tidigare bott i lägenheterna ger ett ärligt och bra intryck. Gör att man har rätt förväntnignar på lägenheten. Längtar redan till min nästa Italien resan.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Britt och Jonathan från Bromma i Sverige bodde på Balconi Mediterraneo i Cefalù från den 16. till den 31. juli 2011. Sedan fortsatte turen till Alla Giudecca i Siracusa.

Allt gick bra och var faktiskt över förväntan. Mest uppskattat är ju kontakten med uthyraren och deras vilja till att vara flexibla. Och så var det också, allra bäst i Cefalu. Vi fick t ex veta att vi inte skulle åka tåg utan buss på Sicilien och vi fick andra tips. Vi hade några små problem med vattnet men sånt får man ju räkna med och Massimo och Elisabeta i Cefalu gick snabbt att få tag på och vi kunde hjälpas åt. Lägenheten var bra utrustad och benmusklerna fick sitt i trapporna. En sak som skulle vara bra är ett parasoll eller tyg på balkongen som skyddar mot den värsta solen. Det är ju väldigt kort stund annars som man kan vara där. Vi köpte ett parasoll som vi lämnade kvar och som nästa gäst kan använda. Massismo är införstådd. I Siracusa var det lite för lyhört så vi fick byta till en annan lägenhet som var helt underbar. Sen missade vi ju att flyga hem igen från Catania och fick ta oss till Palermo igen per bil eftersom vi missat att undersöka kommunikationerna. Men nästa gång vet vi det.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Elisabet och Åke från Muskö i Sverige bodde på Balconi Mediterraneo i Cefalù från den 14. till den 21. maj 2011.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Cefalu, lägenheten hade ett perfekt läge och var fin, terrassen var fantastisk med sin utsikt över takåsarna och havet. Det enda man skulle önskat sig var ett parasoll på terrassen då eftermiddagssolen låg rätt på. Vi är också nöjda med bemötandet dels innan vi reste då vårt flyg blev inställt och vi var tvungna att förskjuta vår vecka en dag och dels på plats när vi anlände. Vi kan rekommendera Cefalu och vår lägenhet och återkommer gärna.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Barbro och man från Onsala i Sverige bodde på Balconi Mediterraneo i Cefalù från den 1. till den 7. april 2011.

Vi är mycket nöjda med resan! Boendet var över förväntan avseende terassen som hade utsikt över havet och vacker solnedgång varje kväll. Vi trodde terassen skulle ligga i norrläge men vi hade sol hela em och kvällen. Bra säng uppe men bäddsoffan i köket var inte så bekväm vilket vi inte heller hade väntat oss. Då trappuppgången från gatan var otroligt brant kanske man skulle beskriva lägenheten som inte lämplig för funktionshindrade eller allt för små barn.

Service på plats var mycket bra då de följde med och visade oss lägenheten och dessutom kompletterade med en del saker som saknades (gaständare, fjärrkontroll till värmeväxlaren samt lakan till bäddsoffan). Ett mycket bra boende centralt beläget med restauranger och affärer in på knuten! Vi skulle betygsätta det hela med en 9 av 10 på en skala. Utan terass 6 av 10, vilket de andra två lägenheterna som ni hyr ut vägg i vägg saknade. Vi valde rätt lägenhet helt enkelt.

Bussarna gick lite dåligt upp i bergen, dvs de gick dit tidigt om morgonen men inte hem alls. Vi tog oss med den buss som var möjligt till Castelbuono som var en fin liten stad/by där man hade vacker utsikt över bergsmassivet Madonie som är naturreservat. Det vore roligt att skicka med bilder och berättelse från resan men det hinner jag inte med för närvarande. Nästa år åker jag åter till Amalfikusten och hoppas att jag kan hitta en lägenhet där via er att hyra då det fungerat mycket bra med allt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazza Giudecca

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map