Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balconi delle Isole

Stranden 'Vecchio Molo' Balkong till lägenheten Filicudi Lägenheten Filicudi Lägenheten Filicudi Lägenheten Alicudi Lägenheten Alicudi
 
Balconi delle Isole är inte tillgänglig i dagsläget
Balconi delle Isole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bakom namnet Balconi delle Isole döljer sig två fina lägenheter på tredje våningen i en byggnad i hjärtat av Cefalù. Båda lägenheter framstår som ytterst välskötta och har små balkonger samt aircondition. Ett alldeles utmärkt val för två par som reser tillsammans eller för den stora familjen.

Allt eller inget

När du bor i Cefalù behöver du inte kompromissa med någonting, här kan du hålla den typ av semester du önskar. Oavsett om du föredrar långa dagar på stranden (det finns två härliga sandstränder på gångavstånd) eller shopping så får du allt alldeles i närheten. Stadens många affärer och restauranger inbjuder till spännande inköp och kulinariska upplevelser. Vill du gärna vara aktiv och ta på utflykt för kulturella upplevelser kan du beskåda stadens vackra domkyrka eller ta bussen upp till pittoreska Castelbuono uppe i Modonie bergen, eller varför inte en spännande båtutflykt till de vackra vulkaniska Eoliska Öarna. Du kan med andra ord välja mellan att göra allt eller inget.

Läs mer om Balconi delle Isole

Praktisk placering

Det finns många fördelar med att bo i centrum av Cefalù. Förutom de pittoreska gator och gränder med många affärer och restauranger och de fina sandstränderna så kan du tillbringa semestern här utan bil. Staden har en tågstation med bra förbindelser på norra kusten av Sicilien. Från centrum går det även bussar till inlandet och från hamnen båtar till de Eoliska Öarna och ön Ustica. Väljer du ändå att ankomma i bil rekommenderar vi att ni parkerar nere vid stranden (mot betalning) eller gratis uppe vid kyrkogården ca. 1 km från centrum.

Snygga lägenheter sida vid sida

De två lägenheter ligger sidan om varandra på 3:e våningen och är därför bra val för par som reser tillsammans eller för den stora familjen. Båda lägenheterna har renoverats nyligen och framstår som prydliga och inbjudande. De är båda utrustade med aircondition, förvaringsbox och satellit-TV.

Lägenheterna på Balconi delle Isole

Tvårumslägenhet Alicudi med 2 sovplatser (3:e vån. med balkong)

Lägenheten Alicudi ligger på 3:e våningen och mäter ca. 30 m². Den är snyggt inredd och består av vardagsrum med kök med 4 kokplattor, kylskåp och matplats. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheten har dessutom en liten balkong.

Tvårusmlägenhet Filicudi med 2/4 sovplatser (3:e vån. med balkong

Lägenheten Filicudi ligger på 3:e våningen och mäter ca. 50 m². Den är snyggt inredd och består av vardagsrum med kök med 4 kokplattor, kylskåp och matplats samt en dubbel bäddsoffa. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheten har dessutom en liten balkong.

Dölj texten
 
 
search map