Omdömen från Balconi del Duomo

 
Balconi del Duomo är inte tillgänglig i dagsläget
Balconi del Duomo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balconi del Duomo

Läs personliga omdömen av Balconi del Duomo som ligger på Sicilien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balconi del Duomo. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Åsa med familj och vänner från Örebro i Sverige bodde på Villa Paradiso i Cefalù från den 18. till den 25. september 2010.

Vi trivdes väl på vår vistelse, det var ett trevligt område och en mycket vacker villa med fantastisk utsikt. Villan var välutrustad med köksartiklar och ett härligt utekök. Fin och välskött pool. Vi blev mycket trevligt bemötta av servicepersonalen på plats.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map