Villa i Cefalù på Sicilien

Balconi del Duomo

Utsikt från balkongen i lägenh. Rosa
 
Balconi del Duomo är inte tillgänglig i dagsläget
Balconi del Duomo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balconi del Duomo ligger på gågatan Corso Ruggiero på hörnet av det berömda torget vid domkyrkan. I närheten finns caféer, glassbar och restauranger samt flera inköpsmöjligheter. Det är ca. 150 meter till stranden samt ca. 500 meter till offentliga parkeringsplatser.

Lägenheterna ligger alla på andra våningen i Palazzo Villelmi som härstammar från 1400-talet. Det är ganska högt i tak vilket man vid senaste renoveringen har utnyttjat genom att installera sovloft. Lägenheterna har alla privat balkong där det finns plats att sitta med en bra bok och ett glas vin men ej plats för att sitta och äta. Vidare finns det aircondition, satellit-TV och badrum med hårtork.

Läs mer om Balconi del Duomo

Enrumslägenhet Ibisco med 2/4 sovplatser (2:a vån. med loft och balkong):
- Lägenheten Ibisco är på ca. 48 m² och består av uppehållstrum med kokvrå (två kokplattor och litet kylskåp) och dubbel bäddsoffa, sovloft med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Från uppehållsrummet kommer man ut till balkongen som vänder mot gågatan Corso Ruggiero.

Enrumslägenhet Pomelia med 2/4 sovplatser (2:a vån. med loft och balkong):
- Lägenheten Pomelia är på ca. 55 m² och består av uppehållstrum med kokvrå (två kokplattor och litet kylskåp) och enmansbäddsoffa. Från uppehållsrummet kommer man ut till balkongen som vänder mot gågatan Corso Ruggiero. Från uppehållsrummet leder en trappa upp till ett sovloft som är uppdelat med en sidovägg så att det finns en dubbelsäng på ena sidan och en enkelsäng på andra. Dessutom har lägenheten badrum med toalett, dusch och hårtork.

Tvårumslägenhet Rosa med 2/5 sovplatser (2:a vån. med loft och balkong):
- Lägenheten Rosa är på ca. 65 m² och består av uppehållstrum med kokvrå (två kokplattor och litet kylskåp) och dubbel bäddsoffa samt öppet sovloft med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med toalett, dusch och hårtork. Denna lägenhet ligger på hörnet av palatset och balkongen är lång med fin utsikt mot domkyrkan.

Dölj texten
 
 
search map