Omdömen från Balconi Bellavista

 
Balconi Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Balconi Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balconi Bellavista

Läs personliga omdömen av Balconi Bellavista som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balconi Bellavista. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Balconi Bellavista

Cefalu är verkligen trevligt och charmigt, fin strand och massor av liv och stämning. Lägenheten gav ett fint förstaintryck, funktionell och fin utsikt mot vattnet. Det visade sig dock att den ursprungligen hade hört ihop med Bellavista b, vilket skapade en del problem eftersom man i praktiken kom mycket nära grannen i lägenhet b. Man kunde höra ALLT som blev sagt och gjort inne hos grannen. Ingångspartiet hade man gemensamt med grannen vilket blev ett problem, entrédörren till lägenheten var ingen ytterdörr utan en vanlig tunn innerdörr. Ödet visade att dessa grannar var ovanligt störiga. De gick upp före solen. Och det blev vi därmed också tvungna att göra. Ganska retligt när man är på semester.
En natt var vi för övrigt vakna det mesta av natten eftersom det blåste, vilket fick hela lägenheten att knaka och uppföra sig som om det var ett korthus som var på vippen att blåsa omkull. Ett råd till framtida gäster får därför bli: ta med hörselskydd eller mycket tätslutande öronproppar, och om ni reser med barn, som behöver sin nattsömn så rekommenderar vi att ni bokar ett mindre lyhört ställe.

Cefalù som semester-destination

Balconi Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balconi Bellavista
Tvårumslägenhet A med 2/4 sovplatser (3e våning)

Problemet är uteslutande att det är så otroligt lyhört
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map