Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balconi Bellavista

Lägenhet A Lägenhet A Lägenhet A Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B Lägenhet B
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Balconi Bellavista ligger i Cefalùs historiska centrum på Via Vittorio Emanuele. Nära till stranden och havet, som man har utsikt till från lägenheterna.

Placering är A och O

Så snart man kommer ner på gatunivå (båda lägenheterna ligger nämligen på 3e våning utan hiss) finns det många caféer och matställen. Inköpsmöjligheter ligger alldeles runt hörnet. Båda lägenheterna är ljusa och har utgång till balkongen med bord och stolar samt havsutsikt. Inredningen är enkel men båda lägenheterna råder över aircondition, strykjärn och strykbräda, hårtork, micro, TV och DVD-spelare.

Läs mer om Balconi Bellavista

Lägenheterna på Balconi Bellavista

Tvårumslägenhet A med 2/4 sovplatser (3e våning)

Lägenheten är ca 58 m² och ligger på tredje våning. Den består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år) samt utgång till bred balkong med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch med duschdraperi.

Fyrarumslägenhet B med 5 sovplatser (3e våning)

Lägenheten är ca 90 m² och ligger på tredje våning - dock fördelat på två våningar. Man kommer in i en bred hall med bäddsoffa, som leder in i ett sovrum med två enkelsängar. Därifrån är det en trappa som leder ner till köket och matrummet, som har utgång till en bred balkong. Från matrummet når man även ett sovrum med dubbelsäng och badrummet med toalett och dusch med duschdraperi. Observera: det är inga dörrar i lägenheten (undantag till badrummet) - sovrummen ligger dock på ett sätt att man inte ser in i de andra rummen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Terrazza Giudecca

Cefalù, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map