Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone Ruggiero

 
Balcone Ruggiero är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Ruggiero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger längs gågatan där det finns ett fint utbud av affärer, restauranger och mysiga caféer samt endast få steg till det stämningsfulla torget med domkyrkan.

Transporten hit

Du kan enkelt planera en semester i Cefalù utan att behöva hyra en bil. Det finns en tågstation i staden och du kan även ta sig hit med tåg direkt från flygplatsen i Palermo (men inte sent på natten). Med allmänna transportmedel kan du enkelt besöka Cefalu stad i Madonie bergen, ön Ustica samt storstaden Palermo. Vill du utforska Sicilien är det en god idé att hyra en bil och då är det värt att veta att du inte kan parkera nedanför lägenheten. Närmaste parkeringsplatser mot betalning ligger vid vattnet och torget Piazza Colombo som ligger ca. 400 meter bort. Annars finns det möjlighet till fri parkering vid kyrkogården i den övre delen av staden, men då har du ca. 1 km att gå från lägenheten.

Läs mer om Balcone Ruggiero

En möjlighet för familjer med stora barn

Lägenheten är helt nyrenoverad och håller fin standard. Den är utrustad med aircondition, wi-fi och TV. Trappan upp till loftet är dock inte optimal för små barn då det finns ett tomrum mellan trappstegen som ni kan se från bilderna i vardagsrummet. Men reser du med större barn så får du en perfekt placerad lägenhet med allting utanför dörren - inklusive stranden.

Lägenheten på Balcone Ruggiero

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med loft och balkong)

Lägenheten ligger på fjärde våningen och består av ett rymligt vardagsrum med matplats och kök, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Ett kapitel för sig själv är loftet som består av en dubbelsäng samt utsikt över havet. Trappan upp till loftet består av trappsteg som hänger från väggen och tomrum mellan varje trappsteg. Detta gör den inte barnvänlig, när vi talar om mindre barn eller vuxna med gångbesvär. Vi rekommenderar inte denna lägenhet för familjer med barn under 12 år.

Dölj texten
 
 
search map