Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone Roberto

Stranden vid den gamla hamnen
 
Balcone Roberto är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Roberto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Roberto ligger i Cefalùs centrum på Via Bordonaro på kort avstånd från stranden vid den gamla hamnen (ca. 100 meter) och det berömda vackra torget vid domkyrkan. I närheten finner man ett stort utval av restauranger och kafèer samt inköpsmöjligheter. Väljer ni att åka med bil till Cefalù så är det ca. 500 meter till närmaste offentliga parkering.

Till par eller familj

Lägenheten är enkelt men fint inredd. Det finns tvättmaskin och TV. Då den har två sovrum och två badrum passar den även för två par som reser tillsammans.

Läs mer om Balcone Roberto

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser ( balkong med havsutsikt):
- Lägenheten är på ca. 70 m² och har ingången på tredje våningen (det finns inte hiss). Lägenheten är fördelad på tre våningsplan. Från ingången kommer man in i ett litet uppehållsrum med soffa med en kokvrå (spis med ugn samt vattenkokare)varifrån man har utgång till balkong och havsutsikt. En invändig trappa tar en till våningarna övanförvar det finns ett sovrum med dubbelsäng samt en en-suite badrum med toalett och dusch samt hårtork på varje etage. Från uppehållsrummet och från sovrummen är det utgång till balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map