Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone Roberto

Pris från per pers.
Stranden vid den gamla hamnen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Balcone Roberto ligger i Cefalùs centrum på Via Bordonaro på kort avstånd från stranden vid den gamla hamnen (ca. 100 meter) och det berömda vackra torget vid domkyrkan. I närheten finner man ett stort utval av restauranger och kafèer samt inköpsmöjligheter. Väljer ni att åka med bil till Cefalù så är det ca. 500 meter till närmaste offentliga parkering.

Till par eller familj

Lägenheten är enkelt men fint inredd. Det finns tvättmaskin och TV. Då den har två sovrum och två badrum passar den även för två par som reser tillsammans.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser ( balkong med havsutsikt):
- Lägenheten är på ca. 70 m² och har ingången på tredje våningen (det finns inte hiss). Lägenheten är fördelad på tre våningsplan. Från ingången kommer man in i ett litet uppehållsrum med soffa med en kokvrå (spis med ugn samt vattenkokare)varifrån man har utgång till balkong och havsutsikt. En invändig trappa tar en till våningarna övanförvar det finns ett sovrum med dubbelsäng samt en en-suite badrum med toalett och dusch samt hårtork på varje etage. Från uppehållsrummet och från sovrummen är det utgång till balkong med havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazzo delle Mura

Cefalù, Sicilien

Balconi Bellavista

Cefalù, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map