Omdömen från Balcone Paradiso

 
Balcone Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Paradiso

Läs personliga omdömen av Balcone Paradiso som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Paradiso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Marianne med familjer från Hälleforsnäs i Sverige bodde på Balcone Paradiso i Cefalù från den 23. september till den 7. oktober 2008.

Vi var nöjda med lägenheten, området och Cefalu. Det var i och för sig väntat eftersom vi var där för sju år sedan. Till vår glädje kändes Cefalu fortfarande genuint och inte alltför kommersialiserat. Våra favorisrestauranger fanns också kvar. Vi valde att boka lägenhet via er eftersom resebyråerna bara erbjöd ospecificerade lägenheter och vi visste att vi ville ha det havsnära läget. Vår enda riktigt negativa erfarenhet gällde transfer till och från flygplatsen. Vi skulle bara få transfer till/från en bensinmack 3 km utanför stan (Agip Santa Lucia) vilket vi inte visste och dit det inte gick att få taxikörningar.
Tips till nästkommande blir att personligen ringa resebyrån för att få svar på om transfern åker ända till staden eller inte. Om inte så tycker jag att det vore rimligt av resebyråer att hjälpa till med taxibokning ända fram. Vi hade inte heller fått tid för transfer tillbaka eller några kontaktuppgifter, alltså vem vi kunde kontakta på Sicilien. Allt detta har vi reklamerat via resebyrån. Vårt intryck var att vi fick skylla oss själva som inte bokade boendet via resebyrån. De som hjälpte oss att lösa allt detta var lägenhetsförmedlingen på via Porpora som tog sig an vårt problem och snabbt löste något som ingen annan kunde hjälpa oss med. De var överhuvudtaget proffsiga och hjälpsamma. Det var svårt att gissa rätt vad gäller ankomsttid till Cefalu när det inte står angivet någonstans när ankomsttiden till Cefalu är beräknad. Jag hade haft glädje av att på förhand veta öppettiderna för kontoret. Jag ringde de angivna telefonnumren till lägenhetsansvariga men det tog tid innan jag fick svar eftersom det var siestastängt.

In-Italias kommentar

Vi rekommenderar att man vid vistelse i Cefalú bokar transfer genom In-Italia då man blir körd ända fram till sin bostad.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Eva och Björn från SOLLENTUNA i Sverige bodde på Balcone Paradiso i Cefalù från den 2. till den 9. juni 2007 samt San Pietro Bed & Breakfast i Rom.

Var staden och området trevligt? Rom var en härlig stad, som vi gillade trots att det är mycket dyrt där. Sicilien och Cefalu var så fint - typiskt italienskt. Fina bad. Klart o fint vatten.
Har boendet levt upp till era förväntningar?I Rom bodde vi på B&B nära Vatikanen. Några min med Metron till centrum. Ett välskött ställe med mycket god service. Rent o snyggt! På Sicilien hyrde vi lägenhet. Det passade oss perfekt. Stort o luftigt med härlig altan rakt ut mot havet. Norrläge - skönt med tanke på solen. Rent och prydligt.
Har ni tips till nästkommande? Se upp med taxichaufförerna i Rom- vi blev lurade på €50. Ha någotsånär jämna pengar och räkna upp innan du lämnar till honom. Vi lämnade €50 till vår chaufför varpå han gjorde en blixtsnabb vändning och visade sedan att han bara fått €5. Dessutom körde han oss inte ända fram utan vi fick gå flera kvarter i mörkret.

På Sicilien - Cefalu : Hyr bil. Vi besökte Etna och Taomina. Det var en härlig utflykt. Fantastiskt att få uppleva det dramatiska landskapet på Sicilien. Om ni orkar - så ta någon mindre väg än Autostradan en bit. Då får man se mycket mer av det äkta Sicilien - Fina vägar, men körningen kan vara jobbig.


Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Bra shoping nära Vatikanen. Cefalu en lugn och härlig liten stad. Befolkningen mycket vänlig och trevlig. InItalia har varit perfekta vid bokningen och vi reser gärna med er igen.

I Cefalu bodde vi i lägenhet, vilket passar oss perfekt. Ordentligt med yta att röra sig på och underbart att upptäcka alla Italiens läckerheter i affärerna och på torget.
Perfekta råvaror till priser som här i Sverige ungefär. Vi njöt av underbara måltider på vår balkong. Frossade i härliga körsbär, jordgubbar, meloner och allt annat gott.
Restaurangmaten är i allmänhet dyr och motsvarade inte alltid våra förväntningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Gunilla med familj från Halmstad i Sverige bodde på Balcone Paradiso i Cefalù från den 17. till den 24. juni 2006.

Nu har vi varit hemma i Sverige i två veckor och fått uppleva att det kan vara riktigt varmt här också.....men det är något speciellt med Italien. Vi har besökt Italien tidigare, men inte Sicilien - och vilken
upplevelse. Det var en tillfällighet att vi valde Cefalu. Vi fick en oplanerad semestervecka 17-24 juni och började leta efter lämpligt resmål.
Hamnade på www.in-italia.se och det kändes redan där lockande. Beskrivning av orten och boendet motsvarade våra förväntningar --t o m mycket bättre. Vårt boende i lägenhet Balcone Paradiso
var helt perfekt. Kan inte vara annat när man har havet direkt nedanför den helt underbara, men något smala ,balkongen. Perfekt läge. Sol på morgonen och kvällen. Jättemysig liten stad, som inte kändes turistdominerad. Underbara bad på några minuters gångavstånd. Veckan i Cefalu gick väldigt snabbt och vi bestämde redan efter några dagar att hit vill vi åka nästa år också. När vi kommer nästa gång,
skall vi inte tveka när vi hittar en trevlig restaurang. Det är säkrast att besöka den direkt, man vet inte när det är öppet nästa gång. Restaurangerna stängde någon dag i veckan, men det variarede från
restaurang till restarurang. Nästa gång skall vi redan första dagen besöka supermarketen på Via Vazzana för veckans inköp av basvaror. Därefter kommer vi att göra dagliga inköp av bröd, frukt och vatten i de små, mysiga närliggande butikerna. Nästa gång vet vi också att vid vissa avgångar kan man kan åka tåg direkt från flygplatsen till Cefalu. Vi trodde vi skulle byta i Palermo och steg av med allt vårt bagage för att konstatera att samma tåg tog oss direkt till Cefalu. Detta var vår hittills bästa semestervecka vid Medelhavet.
V kommer tillbaka!!!!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Terrazza Piazzetta

Cefalù, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sicilien

search map