Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone Paradiso

 
Balcone Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Paradiso ligger precis ut till havet och bjuder på en fomidabel havsutsikt. Lägenheterna är enkla och är på ca. 45 m² som fördelas på andra och tredje våningen.

Balcone Paradiso ligger i Cefalus historiska centrum och endast 5 minuters gång från den härliga sandstranden och mycket nära Piazza Duomo. Affärer, cafeér och restauranger ligger alltsammans mycket nära lägenheterna.

Läs mer om Balcone Paradiso

Tvårumslägenhet A med 4 sovplatser (2:a våningen)
- Lägenhet A ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kök, dubbel bäddsoffa och balkong med fantastisk havsutsikt, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkongen samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med TV.

Tvårumslägenhet B med 3/4 sovplatser (3:e våningen)
- Lägenhet B ligger på tredje våningen och består av kombinerat uppehållsrum med enkelsäng och kök, balkong med fantastisk havsutsikt, badrum med dusch, sovrum med dubbelsäng samt ett litet sovrum med enkelsäng. Dessutom är lägenheten utrustad med TV och aircondition.

Vi rekomenderar Balcone Paradiso till par som inte ställer höga krav på möblemanget, men som önskar en centralt belägen lägenhet i en mycket trevlig och charmig stad, nära stranden och som önskar en balkong med skön havsutsikt.

OBS Gratis övernattning var 6:e betald övernattning.
Ni bor här en vecka men betalar endast för 6 dagar!

Dölj texten
 
 
search map