Agriturismo i Cefalù på Sicilien

Balcone La Marina

 
Balcone La Marina är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone La Marina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone La Marina ligger ut till havet vid den gamla hamnen vid stranden La Marina - som du kanske känner från filmen "Min kvällar i paradiset".

Det är en kort promenad till butiker, kaféer och restauranger. Det är faktiskt fler trappsteg upp till lägenheten som ligger på fjärde våningen än till närmaste café. Ca. 100 meter från huset börjar den långa stranden som går från centrala Cefalù mot Palermo till Mazzaforno klippan.

Läs mer om Balcone La Marina

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (4:e vån. med balkong och havsutsikt)
- Lägenheten är på ca. 60 m² och har en fantastisk utsikt över havet från det stora vardagsrummet där det finns ett matbord och dubbel bäddsoffa samt en balkong med vacker utsikt över havet och stranden. Köket som är mycket spartanskt och trist inrett kan nås via en invändig trappa och ligger under vardagsrummet. På samma våning som vardagsrummet finns ett rymligt sovrum med dubbelsäng och en balkong med havsutsikt från sidan samt ett badrum med toalett och dusch samt hårtork. Lägenheten är även utrustad med aircondition, TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map