Omdömen från Balcone della Rocca

 
Balcone della Rocca är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone della Rocca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone della Rocca

Läs personliga omdömen av Balcone della Rocca som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone della Rocca. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anki och familj från Trollhättan i Sverige bodde på Balcone della Rocca i Cefalù från den 23. juni till den 2. juli 2012.

Vi var väldigt nöjda med Cefalu och önskar åka tillbaka nästa år (2013).
Balcone della Rocca var en väldigt trevlig lägenhet som passade våra behov, med fräsch inredning och välutrustat kök och även tvättmaskin, som vi ser som nödvändigt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map