Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone della Rocca

 
Balcone della Rocca är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone della Rocca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trevligt hus som ligger på en lugn och smal gata i den övre delen av Cefalù precis vid stadsmuren som omger fästningen på klippan.

Huset blev totalrenoverat 2011 och framstår mycket fint och ljust i dess stilrena inredning. Det är fördelat på tre våningar med direkt ingång från gatan. Det finns ingen dörr som skiljer våningsplanen vilket gör att vi inte rekommenderar detta åt två par som reser tillsammans. Det är heller inte det rätta boendet för en barnfamilj med små barn pga att trapporna är utan räcke. Men det är annars ett mycket fint och välutrustat hus med aircondition i båda sovrummen, TV, diskmaskin, tvättmaskin och två smala balkonger varav den ena med fint utsikt över stadens tak och havet.

Läs mer om Balcone della Rocca

Hus med 4 sovplatser:
- Från gatan är det 5 trappsteg upp till ingångsdörren som leder in i det ena sovrummet med dubbelsäng. Här finner man även toalett och dusch som är åtskillt med glasdörr från sovrumsdelen för att låta ljuset tränga in i badrummet. Effekten är god men det är visst inte alla som tycker om att sitta på toaletten när man kan se överkroppen från sovrummet. En trappa leder upp till mellanvåningen där det finns kök med matplats (4 kokplattor, ugn och diskmaskin) med utgång till en balkong och litet rum med soffa. Härifrån har man direkt utgång till gatan bakom huset så man har egentligen två ingångar.

Ännu en trappa leder upp till översta våningen där det finns ett stort sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med fin havsutsikt och badrum med toalett och dusch vars duschkabin är av glas så man kan både duscha och njuta av utsikten över taken och havet. På balkongen finns det möjlighet för att sätta en stol men platsen är under alla omständigheter trång.

Huset är utrustat med värmeanläggning så det är en bra lösning att bo här ifall vistelsen äger rum under hösten eller vintern.

Dölj texten
 
 
search map