Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone del Museo

Utsikt över centrum från fästningen
 
Balcone del Museo är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone del Museo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone del Museo ligger på gatan Via Madralisca, mellan den berömda stranden vid den gamla hamnen och det stämningsfulla torget vid domkyrkan. På kort avstånd härifrån finner man ett stort urval av butiker, andra inköpsmöjligheter samt restauranger och caféer.

Lägenheten är inte att rekommendera åt gångbesvärade eller familjer med små barn pga de branta invändiga trapporna, vilket är typiskt för de flesta hus i det medeltida centrum. Lägenheten framstår som ett torn mitt i stan, vilket medför en fin utsikt över stadens tak och vy mot havet från flera av fönsterna. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition och TV.

Läs mer om Balcone del Museo

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med havsutsikt):
- Lägenheten mäter ca. 55 m² och är fördelad på två våningar med entré på 4:e våningen. Här finner man ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar sasmt utgång till en liten balkong samt badrum med toalett, dusch och hårtork. En bekväm trappa leder upp till nästa våningsplan där man finner uppehållsrum med kokvrå och fin havsutsikt. Utsikten härifrån är verkligen fin man man har dessvärre inte någon terrass. Det ska noteras att på denna våning finns det en dörr ut till ett mörkt schakt under ett lågt tak där man förvarar lite saker; det framstår inte som fint varför vi nämner denna lilla detalj.

Dölj texten
 
 
search map