Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone Casa del Mare

 
Balcone Casa del Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Casa del Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger vid havet vid stadens antika hamn var man även finner en av de mest karaktäristiska stränderna på ön. Nedanför trappan finns det restauranger och kaffèer.

Balcone Torre del Mare vänder ut mot havet och man behöver därför inte bekymra sig om trafik eller annat larm, här hörs bara vågornas brus. Lägenheten ligger på tredje våningen i ett gammalt fiskehus vid Piazza Colombo. Inredningen är enkel men trevlig och här finns aircondition, TV, tvättmaskin och spis med ugn. Närmaste parkering ligger 150 m härifrån.

Läs mer om Balcone Casa del Mare

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong och havsutsikt):
- Lägenheten är ca. 55 m² och består av kök, sovrum med dubbelsäng (med ett litet högt satt fönster), sovrum med våningssäng och badrum med toalett och dusch. Boendet har en liten men fint placerad balkong som ser ut över havet med utsikt över den gamla hamnen och kustlinjen mot Palermo var man kan beundra solnedgången på kvällarna.

Dölj texten
 
 
search map