Semesterbostad i Cefalù på Sicilien

Balcone Bastione

 
Balcone Bastione är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Bastione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cefalù här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Bastione ligger i Cefalùs historiska centrum på ett litet torg, som alla i staden kallar Bastione, men som i verkligheten heterPiazza Crispi. Här bor du kort från den upptagna via Bordonaro, där du hittar ett antal matställen, och gatan Corso Ruggero, som leder upp till stadens berömda katedral.

Centralt men lugnt läge i det historiska centrum

På kort gångavstånd från lägenheten ligger också den gamla trädgården och den trevliga lilla stranden. Om du går lite längre, kan du också komma till stadens stora strand. Parkeringsmöjligheter är inte något du kan hitta precis nedanför lägenheten, då trafiken här är begränsad till stadens invånare, men du kan parkera ca 500 meter bort vid den nya trädgården eller på Piazza Colombo.

Läs mer om Balcone Bastione

Trerumslägenhet med plats för 5 personer (med balkong och havsutsikt):
Lägenheten har en separat ingång och är fördelad på tre våningar. Den första våningen har ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt utgång till balkong med utsikt över havet och stadens gamla del. Den mellersta våningen har uppehållsrum med kokvrå med micro samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. Den översta våningen har ännu ett sovrum med en dubbelsäng.

Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition, tvättmaskin och TV.

Dölj texten
 
 
search map