Omdömen från Appartamenti Bordonaro

Via Bordonaro
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamenti Bordonaro

Läs personliga omdömen av Appartamenti Bordonaro som ligger på Sicilien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Bordonaro. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekta boendet i Cefalu!

Vi är väldigt nöjda med boendet i Cefalu och kommer definitivt att välja samma boende igen nästa gång vi åker dit. Alex (en svensk kille som jobbar för initalia på plats) hjälpte oss med allt och gav massa tips när vi kom ner. Kunde inte blivit bättre bemötta!

Lägenheten ligger på en av de bästa gatorna i Cefalu och det är inte ens en minut ner till den lilla stranden. Lägenheten var ren och tillräckligt utrustad för en semester. Trots att den låg på en av de "mest livliga" gatorna var det knäpptyst i sovrummet dygnet runt eftersom att rummet är beläget mot takåsarna och inte mot gatan. En mysig liten balkong fanns ut mot gatan. Inget att klaga på!

Rekommendationer till andra gäster

Kan verkligen rekommendera den familjeägda restaurangen chat noir, vinbaren som på samma gata snett emot Bordonaro och pizzahaket rakt ner för gatan till vänster (kommer inte ihåg namnet). Mysfaktorn är hög i Cefalu och verkligen en plats vi trivdes på.

Appartamenti Bordonaro
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamenti Bordonaro
Lägenhet B
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Anna och sällskap från Örebro i Sverige bodde på Appartamenti Bordonaro i Cefalù från den 30. juli till den 2. augusti 2008.

Vi har haft trevligt på Sicilien. Jag kände till Cefalu sedan tidigare, har bott i lägenhet via Apollo resebyrå september -07. Fin lägenhet med bra läge, inget att klaga på.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Frida med familj från Ulricehamn i Sverige bodde på Appartamenti Bordonaro i Cefalù från den 24. november till den 1. december 2007.

Hej!! Resan har gått jättebra, förutom en borttappad väska på flygplatsen i Palermo eller redan i Milano. Resan från flygplatsen med förbeställd taxi var otroligt bra. Vi blev körda ända fram till porten. Vi blev visade lägenheten av en jätte trevlig kille mitt i natten när vi kom. Lägenheten var fin och läget bra. Lokalbefolkningen tittade lite underligt på oss där vi gick i kortärmat och kortbyxor. Dom hade vinter jacka,mössa och vantar. Det var mellan 17 -25 grader varmt. Vi hade stor publik när vi lät barnen plaska i havet. Kvinnan som jobbade på kontoret där vi checkade in var väldigt hjälpsam med den borttappade väskan. Det tog 4 dagar för väskan att hitta oss. Med andra ord var vistelsen i Cefalu till belåtenhet och jag kommer att hyra bostad av er igen. Tack!! Mvh Frida med familj

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
Stefan med familj och vänner från Kvänum i Sverige bodde på Appartamenti Bordonaro i Cefalù från den 28. september till den 4. oktober 2006.

Var staden och området trevligt? Ja mycket
Har boendet levt upp till era förväntningar? Ja, kan vara bra att informera på hemsidan att det är mycket trånga och branta trappor till lägenheterna för dom som har svårt att gå.
Har ni tips till nästkommande? Cefalu är en stor upplevelse för alla, det är som tiden har stannat sen medeltiden.
Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Allt är bra, det som var tråkigt var att 1:a oktober slutade båtturena gå till öarna utanför Cefalu.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 11 Vuxna, 1 Barn
Namn
Jennie med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Appartamenti Bordonaro i Cefalù från den 2. till den 9. juni 2006.

Vi skickar denna korta mail för att höra hur er upplevelse av Cefalù var.

Var staden och området trevligt? Absolut! Vi alla upplevde det som ett av de trevligaste och vackraste områden vi besökt!
Har boendet levt upp till era förväntningar? Mycket bra, fräsht och bra läge.
Har ni tips till nästkommande? Kanske att göra instruktionerna ang. checkin och var man gör det lite tydligare..kartan tror jag även var felmärkt..kanske var det kontoret som var utmärkt?..
Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Hela resan var jättebra! Vi kan verkligen tipsa om en ridtur vi gjorde uppe i bergen, en likal guide som tog oss med på en 2 timmars rutt där man fick se lanskapet uppe i bergen, en helt fantastisk upplevelse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazza Piazzetta

Cefalù, Sicilien

Terrazza Giudecca

Cefalù, Sicilien

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Domus Mariae

Castellammare del Golfo, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populärt på Sicilien

Mareneve Resort

Linguaglossa

Caesar Palace

Giardini di Naxos

Villa Scoglio

Scafa Bassa

search map