Villa i Cava d'Aliga på Sicilien

Villetta Thanawadee

 
Villetta Thanawadee är inte tillgänglig i dagsläget
Villetta Thanawadee är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cava d'Aliga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villetta Thanawadee är utan tvekan ett av de boende på vårt program vars namn får en att höja på ögonbrynen! Det är nämligen den stolta ägaren som låtit sin fagra dotter ge namn åt detta läckra strand hus. Dessutom är huset ritat av den kända finske arkitekten Alvar Aalto.

Aldrig någonsin har vi stött på ett så härligt hus med så få sovplatser men så gott om plats och en förhållandevis stor pool (1,3 – 2,5 m djup). Samtidigt har man endast 200 meter till en fantastisk sandstrand vars vågor man kan höra från terrassen.

Läs mer om Villetta Thanawadee

Atmosfären vid villan och området bidrar till den sköna stämningen som får en att tro att man befinner sig betydligt längre söderut än Europa. Faktum är att man här på den södra delen av Sicilien är längre söderut än norra Afrika. Detta bekräftas av den väldiga kokospalmen och andra exotiska växter runt om i trädgården.

Trerumshus med 4/5 sovplatser:
- Huset är fördelat på ett våningsplan och mäter ca. 200 kvm medan den stora trädgården mäter ca. 1000 kvm. Vid entrén finns en skön verandra med bord och stolar som blickar ut mot poolen. Man kommer in i ett välinrett uppehållsrum med kokvrå samt avdelning med soffor (en bäddsoffa), öppen-spis och TV. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng, badrum med toalett och ett enormt separat kök med alla möjligheter att laga en riktig festmåltid. Utanför köket har man dessutom tillgång till en övertäckt altan med långbord och extra toalett. I den stora trädgården finner man även en privat parkeringsplats, magasin, ett öppet lusthus samt den sköna poolen som är byggd med lokal sten från barokstaden Scicli.

Dölj texten
 
 
search map