Semesterbostad i Cava d'Aliga på Sicilien

Terrazze Cirasa

 
Terrazze Cirasa är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazze Cirasa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cava d'Aliga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazze Cirasa ligger i ett lugnt område i stadens övre del. Du har endast ca. 300 meter till närmaste affär och ca. 800 meter till stranden. Husets andra och tredje våning uthyres till turister men lägenheterna är inredda och utrustade som helårsboende med gott om plats för alla.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (2:a våning med terrass):
- Lägemheten består av ingång, rymligt vardagsrum med utgång till terrassen, kök med ugn, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med WC och dusch. Från terrassen, där det finns bord och stolar, finns det ingen havsutsikt. Lägenheten har dessutom aircondition, luftventiler, kamin, tvättmaskin, satellit-TV och DVD-spelare.

Läs mer om Terrazze Cirasa

Trerumslägenhet 4 sovplatser (3:a vån. med terrass):
- Lägenheten består av ingång, rymligt vardagsrum med utgång till terrassen med havsutsikt, kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med WC och dusch. Terrassen är möblerad med trädgårdsmöbler (bord och stolar). I övrigt har lägenheten aircondition, luftventiler, kamin, tvättmaskin, TV och DVD-spelare.

Dölj texten
 
 
search map