Hotell i Catania

Katané Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Catania är, på en och samma gång, en av Siciliens mest sevärda och mest översedda städer. Där öns andra storstad, Palermo, präglas av en trötthet i både livets rytm och språket, är det helt annorlunda i Catania: här talas och handlas det snabbare. På gatumarknaderna, i butikerna, på gatorna om nätterna, och på restaurangerna upplever du stadens speciella rytm, och det livliga handelslivet kombineras med djup självkännedom.

Bo en kort promenad från stadens sevärdheter

På Katané Palace bor du ytterst centralt i staden, men inte vid de mest trafikerade gatorna. Du bor mitt emellan tågstationen (900 meter) med dess fallfärdiga kvarter, och det eleganta centret, vars byggnader i svart lavasten med vita barockmönster i sten utgör en unik gatubild.

Catania och vulkanen Etna

Vulkanen Etna präglar landskapet omkring Catania, och från många platser i stan har du utsikt till dess ofta rykande och pysande topp. Du kan arrangera utflykter upp på vulkanen genom hotellet, vilka hjälper dig att boka en plats hos en av alla de guider som för jämnan kör upp på vulkanen.

Här är det värt att äta!


Restaurangen på Katané Palace har nämnt i matguiderna sedan tiden då kocken Carmelo Chiaramonte återupplivade den traditionella sicilianska matkonsten. Hans högra hand från den tiden, är idag chef i köket och har följt - och förnyat - sin mästares spår. Atmosfären är både elegant och avslappnad, och det finns möjlighet att få maten serverad på hotellets innergård. Vill du inte äta på hotellet, har du många restauranger att välja emellan i närheten - allt från enkel, folklig gatumat, cibo di strada och mer raffinerade restauranger av olika typ.

Höj servicenivå

Hotellet är inrett i klassisk stil, vilket passar bra med byggnaden och kvarteret. Det finns en reception som är öppen dygnet runt, hall, TV-rum, bar och möteslokaler - så det är inte en omöjlighet att hålla mindre företagsresor här. Ankommer du i bil, kan du fritt nyttja hotellets garage.

Rum som håller 4-stjärnig klass

Merparten av rummen vetter mot innergården. Det finns några rum med balkong, vilka däremot vetter mot gatan - vi har själv sovit i dem utan att störas av trafiken om natten. Rummen är utrustade med wifi, minibar, aircondition, värdebox, sat-TV och eget badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Alla rum är rökfria. Frukosten är riklig - med italienska mått mätt - med en buffé och färsk frukt som kommer från de frodiga slätterna utanför staden.

Du kan stanna på ditt rum lite längre än normalt - check-out här är först klockan 12 på dagen.

Läs om rummen på Katané Palace

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map