Hotell i Catania

Hotel Stesicorea

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Stesicorea ligger på Piazza Stesicoro i det livliga centrum i en av Siciliens mest hektiska storstäder. Härifrån är man bara några få steg från den vackra via Etnea och till kvarterets gatumarknad som är öppet alla dagar utom söndagar. På en kort tur på 10 minuter kommer man till torget Piazza Duomo. I de närliggande gatorna finner man flera matställe, bl.a. runt om hörnet där man finner Trattoria del Cavaliere, som är stängd onsdagar.

Ät gärna frukosten på rummet

Vid hotellet finns det dessutom möjlighet att parkera på offentliga parkeringsplatser eller i parkeringshuset på Via Cosentino. På hotellet finns det 24-timmars reception (på 3:e våningen utan hiss), bar och internet point. Rummen ligger antingen på 3:e eller 4:e våningen och vänder ut till torget Piazza Stesicoro eller mot den inre och lite tristare innergård. Vid receptionen serveras det frukost och det ska sägas att platsen är ganska trång, men man har möjlighet att ta med sin frukost in på rummet.

Rum i klassisk stil

Hotellets rum är rymliga och inredda i klassisk stil. De är alla utrustade med aircondition, internet-uppkoppling, telefon, TV, minibar och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. De flesta rum har en smal altan där man dock inte kan sitta.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Katané Palace

Catania, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Hotel Gutkowski

Siracusa, Sicilien

Rekommendationer till dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Populärt på Sicilien

search map