Catania, Sicilien A Fera o' Luni

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Letar du istället efter en ny klänning eller ett par skor till din samling, så är det också möjligt. Marknaden är uppdelad i flera områden - beroende på produktkategori och beger du dig in i gångarna med grönsaker, fisk, kött och ost så tilltalas alla sinnen. Säljarna ropar ut sina erbjudande över stånden medan de stänker vatten på grönsakerna så att de kan se ännu fräschare ut.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

I avdelningen för kött och fågel kan du bli åskådare till slakt av levande djur, och sedan se exempelvis kycklingar hänga i klasar med allt intakt förutom liv och fjädrar. I fiskavdelningen flödar fiskblod och vatten på marken så det är till att gå försiktigt i de bara sandalerna!

Följ skyltarna mot centrum och den berömda katedralen, och eventuellt be om vägbeskrivning till Piazza Stesicoro. Marknaden ligger bakom denna piazzan (torg).

 
search map