Hotell i Castiglione di Sicilia på Sicilien

Villa Paneferrara

 
Villa Paneferrara är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Paneferrara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglione di Sicilia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Antikt och fint stenhus i den lilla byn Verzella mellan Castiglione di Sicilia och Mojo Alcantara var man kan förvänta sig lugn och ro. Den enda butik i byn är en liten kiosk var man kan köpa en glass eller croissanter till frukost. Annars kan man göra större inköp i Castiglione di Sicilia (ca. 7 km) eller Francavilla di Sicilia (ca. 9 km).

Från huset är det endast 2 km till Etna Naturpark men vulkanens spår och färger avspeglas även i området kring huset och även själva huset som är byggd i mörk lavasten. Vid huset finns parkeringsplats och trädgård. Det finns ingen pool men det är ändå ett trevligt hus speciellt om man kommer hit för att uppleva Etna, besöka de fina städer runt om vulkanen eller hoppa i vattnet vid det närliggande Gole dell' Alcantara (ca. 11 km). Det är även möjligt att ta en dagstur till Taormina som ligger endast 28 km härifrån.

Läs mer om Villa Paneferrara

Hus med 6 sovplatser:
- Huset är fördelat på flera nivåer och därför är det ganska många trappora mellan de olika rummen. Det består av matsal, kök med en vanlig ugn samt en antik ugn byggd i lavasten, ett sovrum med dubbelsäng och med ett eget badrum med toalett och dusch, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar(som kan sättas i hop) samt ännu ett badrum med toalett och dusch. Husets sovrum har alla aircondition, värmeanläggning, safetybox och satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map