Omdömen från Il Picchio Golf Resort

 
Il Picchio Golf Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Il Picchio Golf Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglione di Sicilia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Picchio Golf Resort

Läs personliga omdömen av Il Picchio Golf Resort som ligger på Sicilien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Picchio Golf Resort. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Berith och Hans från Skarpnäck i Sverige bodde på Il Picchio Golf Resort i Castiglione di Sicilia från den 7. till den 10. september 2008. Sedan fortsatte turen till Hotel Baglio Basile i Petrosino.

Resan var jättebra. De två första boendena var mycket bra, trevliga och familjära. Särskilt Scillato där maten var fantastisk och ägarna supertrevliga. Det låg kanske lite väl ödsligt och bilfärden upp dit borde ni varna ovana förare för, för oss gick det bra men den var nästan lite för spännande i en hyrd Fiat från Palermo.

Golfen var jättebra, vi provade öns båda banor. Vi hade 38 grader i skuggan en av dagarna.....puh, men med c:a 5 liter vatten i bagaget gick det ändå bra. Båda banorna var fantastiskt vackra med apelsin och olivlundar och en underbar utsikt.

Det var lite för långt att gå till städerna i alla tre alternativen så vi tycke att det var lite synd att vara så beroende av bilen. Det hade varit toppen att kunna ställa bilen och gå in till närmsta stad och äta på olika ställen, nu var vi oftast hänvisade till hotellets restaurang.

Sista stället, Petrosina var lite för mycket "bussreseturist" med matsal och buffé. Det var en fint och lyxigt ställe men de första två ställena passade oss bättre.

Nästa gång tänkte vi oss norra Italien så vi hörs när det är dags!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map