Agriturismo i Castiglione di Sicilia på Sicilien

Il Picchio Golf Resort

 
Il Picchio Golf Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Il Picchio Golf Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglione di Sicilia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Picchio är ett härligt hotell som ligger på ca. 600 meters höjd på Etnas nordliga sida i den lilla byn Rovitello som ligger mellan de intressanta byarna Randazzo och Piedimonte.

Hotellet är en bra utgångspunkt för de som vill uppleva byarna och städerna runt omkring Etna och de vackra omgivningar som vulkanen bjuder på. Man är dessutom inte mer än 25 km från Taormina och 45 km från den intressanta staden Catania.

Läs mer om Il Picchio Golf Resort

Själva hotellet ligger i ett vackert område med vinmarker och typisk växlighet från området. Bland hotellets egna faciliteter finner man en god restaurang som serverar lokala rätter och ett stort urval av viner från Sicilien.

Därutöver erbjuder hotellet en härlig pool, tennisbana, boccia och privat parkering. På den närliggande (1 km) och trevligt varierande golfbanan kan gästerna spela mot reservation. Kostnad för greenfee tillkommer. Vardagar kostar Green Fee 60,00 € och helgdagar är priset 70,00 € (år 2008).

Hotellet är trevligt, snyggt och mycket välskött. Det finns totalt 23 rum varav 14 är rökfria. Alla rum är snyggt inredda med moderna möbler och har minibar, telefon, internetuppkoppling och satelit-TV. Rummen på gavlarna har takfönster och ingen havsutsikt men är något billigare.

Dölj texten
 
 
search map