Hotell i Castiglione di Sicilia på Sicilien

Hotel Federico II

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den pittoreska landsorten som är byggd på toppen av en kulle har ett charmigt historiskt centrum, omgiven av vacker natur och ett läge ganska nära Alcantara-klyftan. Castigliones historia går hela vägen tillbaka till grekerna och år 403 f.Kr. Här byggde de byggde en borg för att beskydda och försvara sina kolonier. Senare erövrade dock romarnas platsen, och långt senare på 1100-talet föll landsorten i händerna på Federica II, Siciliens kung.

Med Etna i trädgården...

Hotel Federica II är inrett i en byggnad från 1300-talet, mitt i det historiska centrumet av Castiglione di Sicilia. Staden är ganska liten och har endast några få restauranger, barer och småbutiker. Hotellet och Castiglione är en bra bas för några dagars vistelse i området. Du kan lätt utforska vulkanen Etna, staden Taormina och vandra i Alcatara-klyftan, eller i de övriga naturområdena i närheten. Om du inte tycker om att vandra, kan receptionen eventuellt vara behjälplig med att hyra ut cyklar.

Läs mer om Hotel Federico II

Cucina Siciliana

Höjdpunkten på Hotel Federico II är restaurangen Sine Tempore, där du kan avnjuta det äkta sicilianska köket. Du hittar den på bottenvåningen, där de två rummen utstrålar en varm och behaglig atmosfär. Restaurangen är öppen både till lunch och middag, och det är möjligt att smaka på de bästa exemplaren av både det traditionella och regionala köket. Och glöm inte att smaka på de goda vinerna, gjorda på druvor som odlas på Etna.

Frukosten serveras som buffé i italiensk lantlig stil, och är primärt baserad på kakor. Om du har lust till en förfriskning eller ett lättare snack, kan du beställa det från baren på terrassen och njuta av den stilla utsikten över bergen. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt på hela hotellet.

Enkla men bekväma rum

Hotel Federica II är ett litet hotell med endast 9 bekväma rum. Alla rum är inredda i en lokal stil, med aircondition, minikylskåp, TV med internationella kanaler, telefon, förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch. Två rum kan nyttjas av handikappade.

Rummen på Hotel Federico II

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map