Hotell i Castelmola på Sicilien

Hotel Villa Sonia

 
Hotel Villa Sonia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Sonia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelmola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I höjderna ovanför Taormina, närmare bestämt i början av den vackra staden Castelmola där man kan njuta av en makalös utsikt ligger eleganta Hotel Villa Sonia. Det finns flera privata hörn för att läsa eller umgås i en lugn och avkopplande atmosfär. Stämningen är varm och gästvänlig perfekt för en romantisk och avkopplande.

Det romantiska valet

Önskar man en romantisk och avkopplande vistelse i gröna omgivningar nära Taormina men ändå bort från folkmassorna är detta ett utmärkt val. Utsikten präglas av vyer till vulkanen Etna och havet där Villa Sonia utgör en perfekt kombination av skönhet och komfort. Hotellet omges av en stor frodig park med medelhavsväxter, blommande träd och vinstockar.

Läs mer om Hotel Villa Sonia

Solnedgången är vacker och ses bäst från hotellets egna restaurang - "Royal Park" med tillhörande panorama terrass. Restaurangen är elegant och romantiskt inredd och präglas av den fina utsikten. Frukostbuffén serveras i restaurangen eller på rummet. På sommaren arrangeras det provsmakningar vid poolen som präglas av deliktasser från grillen.

Flera faciliteter

Hotellet erbjuder en rad faciliteter så som en vackert placerad pool med jacuzzi och terrass med panoramautsikt, bastu, minigym, minipool och en solterrass med utsikt mot Etna. Gästerna kan även ta del av TV-lounge, Internet Point och Wi-Fi på hela hotellet, parkering och garage. Nära hotellet finns en liten väg som leder till den medeltida byn Castelmola där det finns små torg och gränder, natursköna platser, shopping samt vinbarer och mysiga matställe. Önskar man mer håll igång kan man fortsätta ner till Taormina med sitt spännande centrum och större urval.

Hotellet består av totalt 44 rum (18 Classic, 16 Superior, 8 Deluxe och 2 sviter) som alla är smakfullt och elegant inredda med fina detaljer och en hel del antika möbler. Rummen är rymliga och ljusa samt utrustade med all nödvändig komfort.

Classic rum:
- Består av en dubbel eller två enkelsängar. Rustik inredning i varma toner med järnbeslag av smide och terrakotta. Vänder mot gatan eller trädgården och är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox, Internetanslutning, badrum med toalett, dusch, badrockar och hårtork.
Classic rum med utsikt över Etna:
- Består av en dubbel eller två enkelsängar. Rustik inredning i varma toner med järnbeslag av smide och terrakotta. Har fransk balkong med utsikt över vulkanen Etna och är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox, Internetanslutning, badrum med toalett, dusch, badrockar och hårtork.
Superior rum med utsikt över Etna:
- Består av en dubbel eller två enkelsängar. Rustik inredning i varma toner med järnbeslag av smide och terrakotta. Terrass eller balkong med utsikt över vulkanen Etna och är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox, Internetanslutning, badrum med toalett, dusch, badrockar och hårtork.
Deluxe rum med utsikt över Etna:
- Består av en dubbel eller två enkelsängar. Rustik inredning i varma toner med järnbeslag av smide och terrakotta. Terrass eller balkong med utsikt över vulkanen Etna och är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox, Internetanslutning, badrum med toalett, dusch med hydro-massage, badrockar och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map